Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, în perioada 6-8 septembrie 2013

campionatul international de gatit in aer liber cupa polus 2013Centrul comercial Polus Center va găzdui în perioada 6-8 septembrie 2013 cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Internaţional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center, organizat de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ.

Clujenii sunt invitați și anul acesta să ia parte la cel mai complex eveniment gastronomic din România şi Sud-Estul Europei, eveniment culinar care va avea cea mai vastă participare internaţională din istoria României, în cadrul evenimentului fiind prezenți concurenţi din peste 18 ţări.

În acest an, evenimentul va îngloba specificul tuturor celorlalte etape, unde echipele de bucătari din România, Germania, Coreea de Sud, Elveția, Israel, Rusia, Ungaria, Turcia, Serbia, Cipru, Bosnia și Herțegovina, Anglia, Bulgaria, Azerbaidjan, Albania, Austria și Croația se vor întrece în arta gătitului pentru Cupa Polus.

În plus, publicul spectator va avea parte de o surpriză din partea organizatorilor, toți cei prezenți la eveniment vor fi invitați să intre gratuit în jocul Gastro Poker, unde vor putea câștiga numeroase premii dacă vor trece de probele propuse de echipele de bucătari.

Competiția este împărțită pe mai multe etape și clase de concurs, după cum urmează:

CLASA Cooking Live – Bucătărie Caldă – secţiunea profesionişti

CATEGORIA A (sâmbătă) – Preparate etnice – 45 minute

CATEGORIA B (sâmbătă) – Preparate din pui – 45 minute

CATEGORIA C (duminică) – Preparate din porc – 45 minute

CATEGORIA D (duminică) – Preparate din peşte – 45 minute

CLASA PREZENTARE ARTISTICĂ – Cold Dish – secţiune ce este adresată atât profesioniştilor cât şi amatorilor, unde fiecare concurent sau echipă poate participa la una sau mai multe categorii.

Festivitatea de deschidere a evenimentului va avea loc vineri, 6 septembrie, începând cu ora 18.00, iar activitățile din zilele de 7 și 8 septembrie vor începe de la ora 10.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.