Concert inedit al trupei Voltaj alături de orchestra simfonică „Simona Strungaru Symphonics”, la Sala Polivalentă Cluj

Voltaj vă invită la concertul „Din toată inima Simfonic”, care va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca în data de 3 decembrie 2015. În urma succesului înregistrat la Sala Palatului din Bucuresti (16 Octombrie 2015), unde concertul a fost sold-out cu 3 saptamani înainte, Voltaj s-a hotărât să aducă la Cluj-Napoca cea mai spectaculoasă producție a unei formații românești – un eveniment muzical în care hiturile formației vor fi cântate într-o manieră inedită alături de o orchestră simfonică formată din 45 de muzicieni.

voltaj concert sala polivalenta cluj

Toate încasările concertului „Din toată inima Simfonic” de la Cluj-Napoca vor fi donate celor aflați în suferință în urma tragediei de la #Colectiv!

Încasările concertului de la București au fost donate copiilor aflați în dificultate prin intermediul asociațiilor: World Vision Romania, Salvați Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundatia Casa Hospice.

Veniti la concert si fiti parte din povestea „Fapte bune din toata inima”!

Biletele sunt disponibile la casieria Salii Polivalente din Cluj, in reteaua magazinelor Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la Oficiile Postei Romane, in librariile Carturesti si Humanitas, iar online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.