11even Experiences Cluj: 11 oameni frumoşi îşi spun poveştile în scop caritabil!

11 invitați, 11 minute, 11 povești. Sau 11 oameni extraordinari au la dispoziție 11 minute pentru a-și povești viața, în fața unei săli pline, pentru a motiva, a inspira și a face, totodată, o faptă bună pentru comunitate. Cam așa suna rezumatul unui eveniment din ciclul 11even Experiences, care are loc în opt orașe din România.

11even Experiences Cluj 2015

Cea de a 4-a ediție a conferinței 11even Experiences de la Cluj va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie 2015, de la ora 11.00, la Cinema Victoria. Conferința susține Centrul de zi pentru copiii din familii defavorizate „Universe Kids” din Cluj-Napoca, care funcționează în regim after-school. În prezent, la centru sunt înscriși 24 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Dacă în 2011 invitații au acceptat provocarea de a vorbi despre un eșec din viața lor, decizii luate și schimbări, în 2012 – despre bucurie și curaj în viață, în 2014 temele centrale au fost umanizarea muncii (humanizing work) și cum să îți faci viața fericită (bringing joy in life), în acest an tema centrală va fi Despre oameni frumoși și poveștile lor.

Printre cei 11 invitați care vor împărtăși câte o poveste în 11 minute, la Cluj, se numără:

  • Mirela Retegan– jurnalista, fondatoarea fenomenului Zurli si cea care a lansat in aceata toamna conceptul „Antrenorul Părinților”
  • Iulian Padurariu – unul dintre cei mai reputati consultanti de strategie de business din Romania, cu o experienta de marketing strategic de peste 15 ani si cam tot atatea premii EFFIE, cel care lanseaza platforma PONY Car în Cluj-Napoca
  • Ionuț Caras – actor la Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca și lector univ. drd. la Facultatea de Teatru și Televiziune din Cluj,
  • Adrian Crivii – antreprenor, membru de onoare al Institutului Regal al Experţilor Imobiliari Acreditaţi (RICS), fondatorul celei mai mari şi mai vechi companii autohtone de evaluare – Darian DRS SA.

Lista completă de speakeri o găsiţi aici.

Evenimentul va fi prezentat de Anca Dinu si de Bob Bogdan Radulescu, iar atmosfera va fi întreținută de trupa The Beat, finaliștii de la „Românii au talent”. Cei prezenți în sala vor putea participa la o tombola și la un after-cocktail.

Cum poți participa la eveniment și ajută, totodată, copiii de la Universe Kids?

Exista trei tipuri de taxe de participare la eveniment:

  • EDUCATIV (20 lei) – destinat liceenilor și cadrelor didactice
  • STANDARD (50 lei) – destinat celor care doresc sa participe la eveniment si sa-si aduca o contributie pentru cauza sustinuta
  • PREMIUM (100 lei) – destinat persoanelor care, pe langa participarea la eveniment si contributia pentru cauza, doresc sa aiba loc rezervat in primele rânduri și să ia parte la cocktailul de la finalul evenimentului, alături de invitați și organizatori.

Taxele de participare se pot achita online, sau la Libraria Bookstory, situata pe Bvd. Eroilor, nr. 6-8 (program intre orele 10 – 21). In limita locurilor disponibile, taxa de participare se poate achita in ziua evenimentului, la accesul in sala.

11even Experiences este sustinut la nivel national de DPD Romania, iar editia din acest an beneficiaza de sprijinul unor parteneri nationali si locali deosebiti, printre care: Banca Transilvania, Koobic, Napolux Impobiliare, Stelline Moments sau Community Dental.

Despre 11even Experiences

Evenimentele 11even Experiences sunt evenimente care pun accent pe experiente de viata, oameni, modele, informatii si idei. In cadrul evenimentelor 11even aducem in acelasi spatiu persoane care au trecut prin experiente deosebite care merita impartasite cu oameni aflati in cautare de exemple practice si relevante pentru dezvoltarea lor personala si profesionala.

Pornind de la premisa ca emotiile conduc la actiune, evenimentele 11even sunt create pentru a deschide mintea si sufletul participantilor, pentru a inspira si pentru a genera decizii pozitive legate de viata si cariera. In cadrul evenimentelor Sharing 11even Experiences, o parte a incasarilor totale sunt redirectionate catre sustinerea unor cauze comunitare locale, cum ar fi: burse de merit, programe de antreprenoriat social, cazuri sociale etc.

11even Experiences este un concept marca Asociaţia 11even.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.