Campionii mondiali de snooker John Higgins și Ken Doherty vor juca cu doi jucători români! Spectacolul snookeristic de mâine va fi arbitrat de Alex Crișan și prezentat de Marius Ancuța

Campionii mondiali de snooker John Higgins și Ken Doherty deschid sezonul snookeristic așteptat la Cluj-Napoca în 2016. Cei doi campioni vor susține vineri seara un meci demostrativ pentru clujeni și pregătesc frameuri și cu doi jucători români, în cadrul Betfair Romania Snooker Days.

Alex Crisan_Arbitru

În 4 martie, la Sala Sporturilor „Horia Demian” vor juca „The Wizard of Wishaw” și „Crafty Ken” cu Druță Lorin și Claudiu Ilea, cei mai buni doi jucători ai cupei care a strâns la Cluj weekend-ul trecut 16 jucători din toată țara, miza acestora fiind șansa de a juca un frame cu un campion mondial.

Evenimentul va fi prezentat de Marius Ancuța, unul dintre cei mai buni comentatori de snooker din România, o voce documentată și profesionistă a Eurosport-ului și arbitrat de Alex Crișan, arbitrul român prezent la cele mai prestigioase competiții ale snookerului mondial.

Începând cu anul 2011, când a intrat in lumea World Snooker, și până în prezent, Alex Crișan a arbitrat zeci de competiții și toate numele grele ale snookerului: Steve Davis, Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Shaun Murphy, Stuart Bingham, John Higgins, Ken Doherty, Ding Junghui și mulți alții. Practic, nu a fost jucător din circuitul profesionist pe care Alex să nu-l arbitreze.

„Prezența celor doi campioni la un interval atât de scurt după vizita lui Ronnie și a campionului mondial în exercițiu, Stuard Bingham, confirmă faptul că România ajunge, deși târziu, în atenția lumii snookeristice. Ceea ce Eurosportul a sădit în sufletul românilor, în aceste vremuri înflorește. Felicit din inimă sectorul privat ce a hotărât să se implice în răspândirea fenomenului și în țara noastră”, spune Marius Ancuța.

Biletele pentru meciul demonstrativ sunt disponibile online pe Biletmaster.ro (bit.ly/Bilete_Snooker), la casa de bilete a Teatrului Național, în Iulius Mall și la Snooker Club Cluj, sau în ziua evenimentului la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.