Turneu de poker caritabil organizat de Beard Brothers, la Rounders Poker Lounge

Bărboșii de la Beard Brothers anunța organizarea unui turneu de poker caritabil: 12 mese, 10/10 jucatori, Buy-in 100 lei, Rebuy 100 lei – nelimitat, parte a campaniei pentru strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini ce va fi transformat într-un taxi comunitar pentru transportarea, în mod gratuit, a persoanelor cu deficiențe și a servi cazurilor sociale care au o urgență.

caritabil poker beard brothers 13 martie 2016

Evenimentul caritabil va avea loc în data de 13 martie 2016, începând cu ora 18:00, la Rounders Poker Lounge din Cluj Napoca, cel mai mare club de poker live din Transilvania și unul dintre cele mai apreciate cluburi din țară. Este un loc elegant în centrul orașului, unde se organizează turnee de poker și jocuri de cash. Se pune accentul pe eleganță și profesionalism, oferind jucătorilor un loc plăcut de petrecere a timpului.

Beard Brothers este probabil cel mai neconvențional ONG din România, înființat în 2013 la Cluj-Napoca, care are ca scop principal lupta împotriva discriminării de orice fel. În cei doi ani de activitate, asociația a reușit să ducă la bun sfârșit 7 campanii mari și multe alte campanii satelit, astfel devenind una dintre cele mai active asociații clujene și nu numai.

Jucatorii isi pot pregatii strategiile de Texas Holdem, scoate toti asii din maneca pentru un memorabil tournament cash game, placut si relaxant!

Premii:

Locul 1: Un city break in valoare de 40 de euro
Locul 2: Un abonament Electric Castle
Locul 3: 2 Voucere Salt cu Parapanta

Primii 10 primesc câte un abonament full, pe o perioada de 3 luni, la Gimmy și câte o sticlă de Jameson.

Înscrierile în turneul caritabil de poker se pot face completând acest formular.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.