Campusul studențesc din Observator se alătura locațiilor de cazare pentru Untold Festival

Organizatorii festivalului Untold au suplimentat numărul de locuri de cazare cu încă 3000 pentru turiștii care vor veni în perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca pentru evenimentului anului în România.

untold campus studentesc

„Am suplimentat cu 3.000 de locuri cazarea în Campusul Untold. Avem opțiuni noi de cazare în Campus Hașdeu și Campus Observator”, au scris organizatorii festivalului pe pagina oficială de Facebook.

Perioada de cazare este fixă, 4 nopți: 30 iulie – 3 august 2015, iar rezervarea se face doar pe cameră. Costul unui pat per noapte este de 60 de lei + TVA (9%), iar achiziția poate fi făcută doar în baza codului de pe abonamentul sau biletul de festival.

Cei care vor veni la festival pot opta pentru cazare în camping, în Livada Palocsay. Acesta va fi îngrădit şi păzit permanent, unde va exista şi o parcare pentru vehicule mici. Biletul de acces în camping, valabil pentru cele 4 zile de festival este de 49 de lei + taxe în rețeaua Eventim.ro atât pentru cazare în cort, cât și pentru rulotă. Deplasarea din zona de camping în zona principală a festivalului va fi asigurată de linii de transport în comun, dedicate festivalierilor, în toate cele 4 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.