Când au loc cele mai importante baluri ale bobocilor din Cluj?

Anul universitar a început la Cluj-Napoca, noii studenți și-au găsit loc de cazare, au început deja primele cursuri și seminarii și au intrat în febra studenției în Capitala Ardealului, iar odată cu luna noiembrie încep și balurile bobocilor, care reprezintă un bun prilej de ați cunoaște colegii și a lega prietenii sau, de ce nu, găsirea jumătății.

Petrecerile vor avea loc în trei cluburi, Euphoria Music Hall, NOA și /FORM SPACE.

eClujeanul.ro vă prezintă când au loc cele mai importante baluri ale bobocilor din Cluj-Napoca:

balul-bobocilor-utcn-2016

Balul Bobocilor UTCN 2016 are loc anul acesta luni, 14 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenților, iar petrecerea se va ține în clubul Euphoria Music Hall. Studenții de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca vor petrece în stil retro.

14 boboci talentați vor concura luni pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru titlul de Miss și Mister Boboc UTCN 2016. Evenimentul este AICI.

Balul Bobocilor FSEGA 2016 – Anul acesta, bobocii de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai are loc în 23 noiembrie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților, urmând ca after-party-ul să se țină în clubul NOA, începând cu ora 22:30.

balul-bobocilor-fsega-2016

Balul Bobocilor FȘPAC 201628 noiembrie 2016 este ziua când va avea loc petrecerea dedicată bobocilor de la Facultatea de Științe Politice și Administrative și ale Comunicării și se va ține în cel mai recent club deschis în oraș, FORM SPACE, de la parterul Cluj Arena, începând cu ora 21:00.

balul-bobocilor-fspac-2016

Balul Bobocilor la Facultatea de Construcții UTCN 2016 – Dacă ești student boboc la Facultatea de Construcții din Universitatea Tehnică atunci nu trebuie să ratezi petrecerea dedicată ție de luni, 14 noiembrie, începând cu ora 21:00, din clubul NOA, care îi va avea ca invitați pe comedianții de la Noaptea Târziu.

balul-bobocilor-constructii-2016-utcn

Balul Bobocilor Facultatea de Studii Europene 2016 – Proaspeții studenți la „Studii Europene” nu trebuie să își facă planuri pentru ziua de 16 noiembrie, de la ora 20:30, fiindcă în /FORM SPACE va avea loc tradiționalul bal al bobocilor, care îi va avea ca invitați pe Blanilla, MadLiquid, Dj George & MC Lucas si Dj Drix. Biletele se pot achiziţiona de la sediul SSE (Str. Avram Iancu, nr 19, la subsol) ȋntre orele 10.00-19.00. Biletele se găsesc la pretul de 15 lei până in ziua evenimentului la ora 00:00 (după ora 00:00 vor fi 20 lei). 

balul-bobocilor-studii-europene-2016

Balul Bobocilor Facultatea de Business 2016 – Studenții boboci de la „Business” vor petrece anul acesta în stil Casino, la tradiționalul bal al bobocilor, care va avea loc în 23 noiembrie în clubul Euphoria Music Hall, de la ora 20:30, o petrecere unde eleganța și rafinamentul se completează perfect cu divertismentul.

balul-bobocilor-business-2016

Balul Bobocilor Geografie & Biologie 2016 – Vrei să petreci în stil Hollywood și să fii un superster pentru o seară, atunci hai la Balul Bobocilor Facultății de Geografie și Biologie, luni, 28 noiembrie, la Euphoria Music Hall, începând cu ora 20:00. Invitat special: DJ Vanotek.

balul-bobocilor-geografie-biologie-2016

Balul Bobocilor Chimiști 2016 – Studenții de la Facultatea de Chimie din cadrul UBB Cluj va avea loc în 21 noiembrie, începând cu ora 20:00, la Euphoria Music Hall, având tema Hollywood: A Night with the Stars, iar studentii de anul I vor deveni adevarate staruri de cinema, vor straluci atat la propriu cat si la figurat pe covorul rosu si vor impresiona prin niste prestatii demne de Oscar. Invitați speciali vor fi DJ Pascal Junior si trupa BLACKBURN. Biletele se gasesc la intrare in Facultatea de Chimie si Inginerie Chimica Babes-Bolyai ( str. Arany János, nr. 11) la pretul de 15 RON , iar in seara evenimentului pretul acestora va fi de 20 RON.

balul-bobocilor-chimisti-2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.