Nepoți de sărbători pentru 2.000 de bunici din Cluj! „Nepoți de Crăciun” a ajuns la ediția a 6-a

Proiectul caritabil „Nepoți de Crăciun”, organizat de Asociația Magic People, își propune pentru ediția cu numărul șase să aducă zâmbetul pe fețele a 2.000 de vârstnici de la centrele de zi din Cluj-Napoca, după ce la ediția din 2014 organizatorii au reușit să le ofere o bucurie în prag de sărbători unui număr de 1.500 de bunicuți.

nepoti de craciun ed 6 2015

Strângerea alimentelor pentru bunici va avea loc în data de 13 decembrie 2015, în zona food-court din Polus Center, iar un pachet va conține 1 L de ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină, 1 pungă de paste, 1 cozonac și 2 portocale.

Necesarul logistic pentru ediția a 6-a a proiectului „Nepoți de Crăciun” este: 3.000 pungi de plastic pentru împărțirea de către voluntari în cadrul acțiunii din data de 13 decembrie, 150 tricouri pentru voluntari, afișe, flyere, roll-upri, pixuri, 2.000 felicitări și 2.300 pungi pentru cadouri.

„Anul acesta nu doar că ne-am ridicat ștacheta, dar am reșit să organizăm evenimente și pe parcursul anului, nu doar în luna decembrie. Am ieșit cu bunicuții la un picnic sănătos de 1 mai, am împărțit flori, celor care de ziua lor nu primesc flori, am ieșit cu bunicuții pe lângă Cluj, ne-am plimbat prin natură și ne-am bucurat de o zi la Pensiunea La Mesteceni, etc… anul acesta, ca și anul trecut de altfel, am reușit ce ne-am propus de câțiva ani, și anume să nu ne rezumăm doar la un proiect în luna decembrie”, precizează Dan Ciulea pe blogul său, unul dintre inițiatorii campaniei „Nepoți de Crăciun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.