Iohannis a zdrobit-o pe Dăncilă și în Florești, cu 18.712 voturi, fața de 2.625 voturi ai liderului PSD

Cea mai mare comună din România, Florești, a fost pro Klaus Iohannis. Actualul președinte al României a avut de șapte ori mai multe voturi decât candidata PSD, Viorica Vasilica Dăncilă.

Astfel, Klaus Iohannis a câștigat detașat cu 87,7% (18.712 voturi), față de numai 12,3% obținut de Dăncilă (2.625 voturi).

Mulțumesc fiecăruia din cei 21.594 de electori care și-au exprimat dreptul de vot (31.482 persoane pe listele permanente, 21.594 votanți, din care 15.767 pe listele permanente, 5.806 pe listele suplimentare și 21 cu urna mobilă). O prezență la vot uriașă, 68,59%, mult peste media națională de 49,87 %, peste media de la județ, 62,06%.

Încă o dată comunitatea floreșteană s-a dovedit a fi una cu principii de dreapta, caracterizată de o gândire liberală. Nu degeaba Floreștiul este unitatea administrativ teritorială cu cel mai mare număr de persoane cu studii superioare, cu un șomaj aproape inexistent (0,33%) și cu una din cele mai tinere populații din România, media de vârstă fiind sub 35 de ani.

Liberalismul doctrinar a făcut din Florești un fief al dreptei liberale, un loc atrăgător atât pentru cei în căutarea unui trai mai bun, cât și pentru investitori. Principiile promovate de actuala administrație publică condusă de un primar liberal au permis transformarea Floreștiului în decurs de numai de numai 8 ani într-una dintre cele mai dinamice localități din țară. Floreștiul, casa NOASTRĂ…

Dragii mei, am realizat multe (școală, parcuri, creșă, grădiniță, stație ISU, asfaltări, reabilitări, semaforizări, utilități, autobuze școlare, trotuare, transport în comun modern, SPCLEP / Evidența populației) absolut, mai avem multe de făcut în Florești, dar, o data porniți pe un drum caracterizat de principii liberale, am încredere că acesta este unul fără întoarcere, mai ales că avem alături de noi un guvern liberal care fără îndoială va promova principiile liberalismului românesc autentic, singura variantă politică de a scoate România din marasmul epocii post comuniste.

Împreună am reușit ! Împreună vom duce Floreștiul acolo unde visam eu în 2008, atunci din postura de viceprimar. Apoi am fost un primar pentru un “Florești european”, iar acum împreună continuăm pentru un Florești European. Prin noi înșine, prin Forța Faptelor Noastre.

Forța faptelor noastre a demonstrat și demonstrează că împreună vom crea acel pol de dezvoltare în care toți românii, indiferent de etnie, își vor găsi locul în care să trăiască și să se dezvolte într-o normalitate de tip european autentic. Europa este și va fi și la noi acasă, în Florești, a scris, pe Facebook, primarul Horia Șulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.