Candidează Rareș Bogdan la europarlamentare pe listele PNL?

Realizatorul de televiziune Rareș Bogdan ar putea deschide lista la europarlamentare pentru PNL, a anunțat Dan Andronic, directorul Evenimentul Zilei.

„Rareş Bogdan este flamboiant, colorat, uneori isteric, exact cum îşi doresc alegătorii radicali de dreapta”, îl descrie jurnalistul Dan Andronic.

Rareș Bogdan a negat în mai multe rânduri că ar accepta oferta PNL pentru a candida la alegerile europarlamentare, dar informația este susținută cu tărie de surse din PNL. 

Jurnalistul Radu Tudor, care citează surse din PNL, susține că Rareș Bogdan este în proporție de 90% capul de listă al PNL pentru alegerile europarlamentare, iar, în plus, Ludovic Orban i-a oferit președinția PNL București, detaliu care încă se negociază.

De ce l-ar vrea PNL pe Rareș Bogdan? „PNL are o problemă de credibilitate. La europarlamentare venea cu o listă de membri de partid, Blaga, Hava, Falcă, Buşoi, eventual deschidea cu un traseist politic, Siegfried Mureşan, ales pe listele PMP, unde a fost şi preşedinte de partid, paraşutat la PNL, cu alte cuvinte o listă fără pic de energie„, scrie Dan Andronic, în EVZ.

Semnificativ este faptul că lista candidaților PNL la europarlamentare a fost amânată 2 săptămâni, tocmai pentru a avea timp să se definitiveze candidatura.

Jurnalistul s-a lăudat că Emil Boc i-ar fi propus să devină purtător de cuvânt al Guvernului, dar Emil Boc nu a confirmat niciodată acest lucru.

În octombrie 2012, Rareş Bogdan a fost validat de Comitetul Naţional Executiv al PNL pentru a participa la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL (PSD+PNL). Rareş Bogdan ar fi urmat să candideze pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 3 Cluj, unde a candidat în cele din urmă Aurelia Cristea (PSD, la acel moment).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.