Caravana Coca-Cola ajunge maine la Cluj-Napoca

Coca-Cola România aduce magia Crăciunului mai aproape de consumatorii săi într-un traseu special al fericirii ce va trece prin 5 oraşe din ţară. Timp de două săptămâni, în perioada 3-15 decembrie, consumatorii din Bucureşti, Ploieşti, Timişoara, Cluj şi Iaşi pot vizita Caravana Coca-Cola, unde îi vor întâlni pe Moş Crăciun şi ajutoarele sale şi pot deveni, la rândul lor, Moş Crăciun chiar şi pentru oameni pe care nu îi cunosc.

caravana coca-cola

Programul caravanei la Cluj va fi timp de doua zile, 11-12 decembrie, intre orele 15:00 si 21:00, in Piata Unirii.

În afara surprizelor de care se vor bucura în cadrul caravanei, cei prezenţi vor putea să contribuie la sărbătoarea pe care Coca-Cola o aduce, în premieră, în satul Pietroasele din judeţul Buzău. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colectează energie de la telefoanele mobile.

„Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a aduce magia Craciunului in satul Pietroasele, judetul Buzau. Am creat un automat special care colecteaza energie din telefoanele mobile. Transformam apoi energia colectata in luminite cu care, in ajun, vom lumina Craciunul in satul Pietroasele. Miercuri si joi va asteptam la caravana, sa oferim impreuna un Craciun luminos satului Pietroasele”, este mesajul organizatorilor.

Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola măsoară energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia este plasat în dreptul panoului.

Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizează şi indică energia electrică acumulată în funcţie de durata de expunere a telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.