Caravana Imunis by Asociația Imunis, prima asociatie din Romania dedicată stilului de viață post diagnostic al pacienților cu cancer, vine la Cluj-Napoca pe 20 și 21 august

Pe 20 august va avea loc un workshop de nutriție si gatit suținut de Patricia Rusu, nutritionista a Asociatiei Imunis, coach in nutritie & wellness, specializata in nutritie regenerativa și Cosmina Girgore, patient coach si presedinte Asociatia Imunis, supravietuitoare cancer de san de 8 ani, specializata in stil de viata post diagnostic si creatoarea programelor Imunis pentru pacienti, dar si pentru preventive.  

Workshopul va avea loc la ora 17:00, la Trovantland 

25 de locuri gratuite disponibile pentru pacientii oncologici

Inscrieri prin email: [email protected] 

Pe 21 august vor avea loc pe lacul Tarnita demonstrații antrenamante dragon boat, caiac și SUP (stand up paddle) ale echipelor Imunis Dragons si Onco Paddle. 

Imunis Dragons este prima echipa din Romania formata exclusiv din supravietuitoare ale cancerului de san, lansata in 2020 si acreditata la nivel international de International Breast Cancer Paddlers Commission. 

Onco Paddle este un program de antrenamente pe apa creat special pentru pacientii din Romania cu toate tipurile de cancer care doresc sa foloseasca sportul ca parte din traseul lor post diagnostic. Onco Paddle cuprinde antrenamente create special pentru pacienti de: dragon boat, caiac, canoe, SUP. 

Scopul intalnirii este de a crea si in cluj o comunitate de paciente care se antreneaza si care se pot alatura Imunis Dragons. Toate antrenamentele Asociatiei Imunis sunt create si conduse de Marian Baban, vice campion international caiac-canoe. 

Locatie: Lacul Tarnita la Yachting Club Tarnita https://www.facebook.com/yachtingclubtarnita/ 

Ora 09:00

50 de locuri disponibile pacientilor si apartinatorilor. 

Inscrieri: accesul se face gratuit prin email: [email protected] 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.