Caravana Lidl caută cea mai talentată familie pasionată de gătit din Cluj (P)

Lidl, alături de Chef Florin Dumitrescu, lansează o nouă provocare culinară pentru întreaga familie! Vino pe 23 și 24 iulie la Festivalul Surprizelor în Cluj și intră în concursul familiilor pasionate de gătit, unde vei putea câștiga zeci de premii!

Caravana Bucataria Lidl_Cea mai talentata familie

După Craiova, Timișoara, Constanța, Iași și Suceava, e rândul Clujului să ne arate că are familiile cele mai talentate la gătit. Așa că, pe 23 și 24 iulie, aducem caravana Bucătăria Lidl pe platoul din fața Sălii Sporturilor „Horia Demian”, începând cu ora 16.00, la cea mai tare competiție de gătit în aer liber din țară, jurizată de Chef Florin Dumitrescu. Vino cu toți cei dragi ca să vă bucurați împreună de surprizele pe care vi le-am pregătit!

Dacă vrei să ajungi în finală, convinge-ne că familia ta pregătește cele mai delicioase Porții de Surprize. Pentru început, povestește-ne despre pasiunea ta pentru gătit pe surprize.lidl.ro și poți fi selectat, alături de un membru al familiei sau un prieten, să participi la faza locală a concursului. Cele mai iscusite patru echipe vor fi selectate să se întreacă în semifinala de pe 23 și 24 iulie, unde vor găti preparate dintre cele mai gustoase, pentru a ocupa un loc în finala de la București din 10-11 septembrie.

Pregătește împreună cu coechipierul tău rețeta preferată și puteți câștiga zeci de premii și surprize: vouchere Lidl, în valoare de 500 de lei, excursii în România, oferite prin Lidl Tour sau chiar marele premiu de 5000 de euro și posibilitatea de a participa      într-o reclamă Lidl. Mai multe detalii și regulamentul competiției sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Acceptă și tu provocarea Lidl și intră în competiția celor mai talentate familii la gătit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.