Casa Pariurilor sprijină Universitatea Cluj în sezonul 2018/2019! Un singur obiectiv: Promovarea în Liga 1!

Casa Pariurilor a devenit sponsor al „Șepcilor roșii” în anul în care clubul își propune revenirea în elita fotbalului. De acum, pe tricourile Universității Cluj se va regăsi o companie care susține pasiunea suporterilor și tradiția clubului, două dintre calitățile necesare pentru drumul spre marea performanță.

 „De peste 10 ani, Casa Pariurilor a intrat într-o competiție mai importantă decât oricare alta. Una fără sfârșit și care nu oferă nicio Cupă pentru învingător: Susținerea Fotbalului Românesc. Tradiția și Pasiunea sunt două dintre valorile comune ale Universității Cluj și Casa Pariurilor. Cu același obiectiv inițial, Casa Pariurilor consideră că parteneriatul cu Universitatea Cluj, o formație de tradiție și care promovează tineri jucători din pepiniera proprie, este unul natural. Urăm succes Universității Cluj în noul sezon, iar fanilor le dorim să sărbătorească la sfârșitul anului promovarea în primul eșalon!”, a declarat Lewis Findlay, General Managerul companiei.

„Faptul că unul dintre cele mai importante branduri din domeniu a decis să susțină FC Universitatea Cluj ne dă încredere că proiectul nostru este pe drumul cel bun și că ne vom putea bucura împreună la finalul sezonului de promovarea în Liga 1. Am reușit să convingem branduri puternice să se alăture clubului nostru, iar Casa Pariurilor este unul dintre ele, demonstrând astfel că fotbalul poate atrage resurse financiare din piață și poate genera valoare pentru sponsori, în condițiile unui proiect sustenabil și a unui management profesionist”, a precizat Mihai Moga, brand manager FC Universitatea Cluj.

Parteneriatul dintre Casa Pariurilor şi Universitatea Cluj s-a lansat astăzi, în sala de conferinţe a stadionului Cluj Arena, la care au participat Andrei Stan, reprezentantul Casei Pariurilor, Adrian Falub, antrenorul echipei, precum şi fotbaliştii Dorin Goga şi Cristian Gavra.

Despre Casa Pariurilor

Primul bilet a  fost emis de Casa Pariurilor în 2007. După mai bine de zece ani de activitate, 740  de agenții active în 273 de localități, Casa Pariurilor înregistrează zilnic milioane de bilete. Licențiată ONJN, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcțională în online-ul românesc din 2015 și are peste 100.000 de jucătorii activi. Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României și multe turnee de fotbal amator sunt printre competițiile susținute cu mândrie de Casa Pariurilor, o companie ce pune Pasiunea pentru Fotbal pe primul loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.