Cazzette, la Untold Festival: „Nu faceți muzica pe care o facem noi, găsiți-vă stilul vostru”

Duo-ul suedez Cazzette se va afla în această seară pentru prima dată în România și va performa in ziua a 2-a a festivalului Untold, de la ora 23:50, pe scena principală, Ursus Untold Arena. Trupa s-a înființat în 2011.

cazzette la untold festival 2015

„Sunt pentru prima dată în România și sunt foarte entuziasmat. Trebuia să venim și acum 2 ani, dar din motive personale nu am reușit.

Nu cunoaștem deloc publicul din România, ca DJ trebuie să îți cunoști publicul. În primele 10 minute vom vedea ce îi face pe oameni fericiți. Nu poți promite că această seară va fi una grozavă și cred că un DJ înseamnă să fii imprevizibil. Misiunea noastră este să îi educăm pe oameni și să le prezentăm cultura muzicii house. Ne plac toate tipurile de festivale, dar cred că favoritul nostru este în incinta unui teatru, acolo ne place să performăm.

Tomorrowland este un festival foarte cool, dar trebuie să spun că fiecare festival are farmecul lui, fiecare are ceva special în el.

Nu faceți muzica pe care o facem noi, găsiți-vă stilul vostru personal, acesta ar fi sfatul meu pentru cei care încep în meseria asta. Este absolut imposibil să faci muzică grozavă într-o săptămână, asta necesită luni de muncă”, a declarat DJ-ul suedez Sebastian Furrer, parte a duo-ului Cazzette, într-o conferință de presă.

Cazzette va urca pe scena principala în această seară po de la ora 23:50.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.