AronChupa la Untold Festival, pentru prima dată în România: „Treaba mea este să îi fac pe oameni să se distreze”

Aron Michael Ekberg, cunoscut sub numele de AronChupa, a susținut, vineri, o conferință de presă în care a vorbit despre spectacolul pe care îl va oferi în această noapte pe scena principală, Ursus Untold Arena. Artistul nu a vrut să își dezvăluie planurile sale de viitor, dar a promis că în această seară „Albatrosul” se va transforma.

aron chupa

Suedezul este autorul unuia dintre cele mai celebre hituri internaționale, „I’m an Albatraoz”, și se află pentru prima dată în România. Acesta a mărturisit că și-ar dori să revină cândva aici.

„Cu sigurantă se va transforma Albatrosul în această seară. Nu am așteptări prea mari azi, nu am mai făcut spectacole în România până acum și sunt foarte entuziasmat să fiu aici. Vreau ca nivelul energiei să fie cât mai ridicat, e treaba mea să fac acest lucru. Meseria mea este să îi fac pe oameni să se distreze.

Lucrez la colaborări tot timpul, dar nu pot spune acum ce voi lansa, însă nu veți aștepta prea mult timp până veți primi ceva nou.

Îmi place să joc fotbal, este una dintre pasiunile mele, mai joc din când în când cu prietenii mei când am timp.

Nu știu absolut nimic despre Cluj, cunosc un singur lucru despre orașul vostru. L-am întrebat pe șofer câți oameni locuiesc în Cluj și mi-a spus 300 de milioane, asta e singurul lucru pe care îl știu :)).

Sfatul meu pentru tinerii care aspiră la o carieră muzicală este își găsească stilul lor. Eu mă simt foarte inspirat de oameni, nu am un DJ preferat. Nu am nimic plănuit până acum, dar mi-ar plăcea să revin în Cluj. Am auzit lucruri foarte bune despre România și mi-aș dori să revin aici. Cea mai grea parte din meseria pe care o am este producția”, a susținut DJ-ul suedez AronChupa.

AronChupa poate fi văzut în acțiune în această noapte, de la ora 3:05, pe scena principală a festivalului, Ursus Untold Arena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.