Ce spun pariorii despre noua casă de pariuri online Betano?

Casa de pariuri Betano s-a instalat repede în topul preferințelor pariorilor români, încă de la apariția sa pe piața românească de jocuri de noroc online, ce a avut loc în primăvara anului trecut. Betano este una dintre cele mai populare alegeri ale utilizatorilor de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din țară, iar acest lucru spune multe despre complexitatea pe care o oferă deja consacratul operator din mediul online.

Pariorii care joacă la Betano apreciază diversitatea de care se bucură această casă de pariuri online, care propune o serie de oferte și funcții inedite, ca de exemplu:

  • Aplicația Betano – prin intermediul căreia posesorii iOs pot plasa pariuri prin comandă vocală
  • Live streaming – portofoliu de peste 24.000 de evenimente transmise live video anual
  • Oferta „Marjă 0%” – care pune la dispoziție zilnic partide de fotbal, baschet, tenis și volei care primesc cotele cele mai mari posibile pentru pariurile de tip 1X2

Pentru a vedea însă ce spun pariorii despre casa de pariuri Betano, am răsfoit recenziile lăsate acestui operator de către utilizatorii celei mai mari comunități de profil din țară.

Iosif Alin-Cătălin este un utilizator experimentat dacă este să luăm în considerare faptul că are conturi deschise la foarte multe case de pariuri online. Iată care au fost cuvintele pariorului vizavi de agenția Betano:  „Punctul forte al acestei case de pariuri este că această casa de pariuri are cam tot ce îi trebuie. Joc la toate casele de pariuri online, dar aceasta casa mi se pare ce este cea mai bună dintre toate casele de pariuri online.”

Utilizatorul Surviver a evidențiat punctele forte ale agenției Betano într-o manieră cât se poate de succintă: „Merge foarte rapid site-ul, chiar și pe mobil, funcția Cash-Out, o gamă largă de opțiuni de pariere și seriozitate la retrageri”.

Feedback-ul lăsat de Alexandru Niță evidențiază faptul că interfața grafică a site-ului și a aplicației Betano este extrem de intuitivă și atractivă pentru orice fel de parior: „Din punctul meu, Betano mi se pare cel mai bun site de pariuri online. Are foarte multe opțiuni și este foarte ușor de accesat. Recomand cu încredere oricui!”

Un alt parior, Surlă Marius, a spus: „Salutare pariori! Betano mi se pare ok din punct de vedere al ofertei și al cotelor, are plusuri și minusuri ca oricare. Are opțiunea minutul golului următor ceea ce alte case nu au, e ok și funcția Cash Out chiar daca se mai scoate. Ce să zic sunt mulțumit, recomand!”

Opțiunea care permitea parierea pe intervalul în care se va marca următorul gol permite jucarea uneia dintre cele mai populare strategii de pariuri inventate în România. Strategia Petre Mihai sau „MUG”, cum mai este supranumită pe forum-urile de specialitate, este o metodă dezvoltată de cel căruia îi poartă numele, și anumite Petre Mihai, un utilizator consacrat de pe site-ul comunității pariorilor din România (care joacă la 3 agenții, dintre care una este chiar Betano).

După ce am răsfoit părerile pariorilor români, putem spune că agenția de pariuri online Betano reprezintă o alegere bună atât pentru începători, cât și pentru pariorii experimentați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.