Răzvan Roman, campion național la probe combinate

Atletul legitimat la Universitatea Cluj, Răzvan Roman, și-a trecut în palmares titlul de campion național la probe combinate la finala competiției naționale, desfășurată weekendul trecut la București.

Sala de atletism din cadrul CSN „Lia Manoliu” a găzduit în perioada 13-14 februarie, Finala Campionatului Național de Probe Combinate și etapa a II-a a Campionatului Național de Atletism S,T și J1. La Probe Combinate, atletul nostru a obținut la heptalon (probele: 60 m plat, lungime, greutate, înălțime, 60 m garduri, prăjină și 1000 m) un total de 5180 de puncte cucerind astfel titlul de campion național.

„De la început am crezut că o să ies campion național. Pentru mine înseamnă o îndeplinire să recâștig titlul național, după ce anul trecut am pierdut «gafând» la prăjină făcând 0 puncte. O să mai am două concursuri în România și încă două în Italia în vără, unde sper la un rezultat bun și, poate, calificarea la campionatul european”, a declarat campionul Răzvan Roman.

La etapa a II-a a Campionatului Național de Atletism S,T și J1 au participat la proba de 400 m sportivele legitimate la CS „U”, Sanda Belgyan și Camelia Gal, care au încheiat competiția pe locul IV (timp 54.79), respectiv V (timp 56.10).

razvan roman atlet U Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.