Tenismenii Universității Cluj, prezenți la turneul de la Murcia

Dragoș Dima, Victor Cornea și Alexandru Jecan, sportivi legitimați în cadrul secției de tenis a Universității Cluj, participă, zilele acestea, la turneul ITF de la Murcia, întrecere dotată cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

dragos_dima_facebook

Pe tabloul de simplu, Dragoș Dima, ocupantul locului 466 ATP, se va duela cu spaniolul Adria Mas Mascolo, jucător aflat pe poziția 873 în ierarhia mondială. Confruntarea dintre cei doi va avea loc astăzi, iar câștigătorul va juca în turul următor cu învingătorul duelului dintre Javier Barranco Cosano și Mario Vilella Martinez.

Tot în cadrul întrecerii de la Murcia, dar în proba de dublu, perechea formată din Dragoș Dima și Victor Cornea a fost eliminată în primul tur de cuplul Juan Lizariturry/Grzegorz Panfil , favoriți patru, cu scorul de 7-5, 6-7(1), 10-8.

În competiția de dublu România mai este reprezentată doar de perechea Vasile Antonescu/Alexandru Jecan, cei care se vor duela pentru un loc în semifinale chiar cu cei care i-au învins pe Dragoș Dima și Victor Cornea. Vă reamintim că în primul tur, Antonescu și Jecan au trecut de Rutger Cramer și Billy Harris, scor 6-0, 6-4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.