Ce sunt păcănelele online cu speciale?

Atunci când ai deja ceva experiență în ceea ce privește jocurile de casino și vrei să încerci și altceva, una dintre opțiuni este oferită de pacanele online cu speciale. Acestea sunt jocuri de tip slot machine disponibile pe anumite platforme de jocuri de noroc online, ce includ funcționalități și caracteristici suplimentare, ce oferă mai multe șanse de câștig. Ele pot varia  de la un joc la altul, oferă o experiență de joc mai dinamică și pot transforma un joc într-unul diferit de fiecare dată când îl alegi.

Există însă câteva caracteristici generale ce reprezintă sloturile cu speciale și pe care le vom prezenta în cele ce urmează.

Iată care sunt cele mai comune tipuri de speciale la pacanele online:

1. Rotiri gratuite

Cea mai des întâlnită specială, care aduce bucurie oricărui jucător, este reprezentată de rotirile gratuite. Acestea sunt avantajoase, deoarece aduc mai multe șanse de câștig pentru un joc. La unele jocuri acest gen de bonus poate apărea după colectarea unui anumit număr de alte simboluri speciale, cum ar fi scatter.

2.  Specială Wild

Acest simbol poate înlocui alte simboluri pe role și poate ajuta la a avea mai multe șanse în a obține o combinație norocoasă. Există mai multe tipuri de wild-uri, unele expandabile, altele care se lipesc și rămân pe poziție pentru mai multe rotiri (sticky), altele care se deplasează pe role ( shifting).

3. Multiplicatori

După cum le spune și numele, multiplicatorii sunt acele speciale care multiplică valoarea unui câștig, la o rotire sau la mai multe rotiri. Ele pot însoți un alt bonus sau pot apărea brusc în timpul unei rotiri.

4. Jocuri bonus

Aceste speciale aduc noi opțiuni în desfășurarea unui slot, ce oferă șanse suplimentare de câștig. Ele se desfășoară asemeni unor mini-jocuri. De regulă sunt tematice, cu legătură cu tema principală a jocului. 

5. Re-Spins

Aceste simboluri oferă jucătorilor șansa de a re-roti una sau mai multe role. În unele cazuri pot fi gratuite, alteori contra cost. Acolo unde apar, ele oferă o șansă în plus pentru a ajunge la o combinație câștigătoare. Apar aleatoriu sau însoțind alte simboluri speciale.

Acestea sunt doar câteva dintre simbolurile ce pot face sloturile online mult mai distractive și mai dinamice. Dacă ele vin și cu șanse în plus pentru câștigători, prezența lor este cu atât mai interesantă. Cu siguranță sunt un element care dă mai multă valoare jocului și îl face mai atractiv pentru cei care sunt în căutare de oportunități.

Specialele cresc așadar șansele de câștig și fac orice joc să fie mai special. Ele cresc interactivitatea dintre jucător și platformă și aduc un plus de divertisment. Unele dintre ele pot fi chiar cele care declanșează un câștig semnificativ.

Pentru a  putea fi apreciate și jucate la adevărata valoare este nevoie de experiență și de spontaneitate în decizii. Însă, dacă nu se păstrează echilibrul necesar pot fi una dintre sursele care cresc dependența de anumite jocuri.

Oricare ar fi preferințele în materie de sloturi online, nu pierdeți din vedere că ele se adresează doar celor care au peste 18 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.