Cea mai mare conferință din România dedicată software testing-ului se va desfășura la Cluj-Napoca, în lucna mai a acestui an.

În perioada 14-15 mai 2015 va avea loc a patra editie a Conferinței Anuale a Comunității Române de Testeri (The Romanian Testing Community Annual Conference), cel mai mare eveniment de specialitate din România și printre primele trei de acest gen din Estul și Sud-Estul Europei. Ca si in anii precedenti, evenimentul va avea loc in Cluj-Napoca.

romanian testing cluj conferinta 2015

Conferința a debutat în 2012, în primul an participând 200 de profesioniști din domeniul testării de software, care au asistat la prezentările a 3 speakeri internaționali și doi români. În 2013, cifrele au crescut semnificativ: 8 speakeri internaționali, 15 companii partenere și 250 de participanți. Cresterea s-a vazut si in 2014, numarul de speakeri ajungand la 22.

Anul acesta, participantii vor putea asista la prezentările a 22 de nume importante din domeniul testării software din 6 țări, de la companii de renume, ca Adobe, Facebook, Google.

Tema evenimentului din acest an va fi „Comunitatile de lucru”, fiind completata de moto-ul evenimentului „Haideti sa construim ceva mai mare decat suma partilor sale” („Let’s create something that’s bigger than the sum of its part…”).

Pentru detalii suplimentare despre program și tematică, puteți vizita site-ul conferinței, www.romaniatesting.ro. Lista partenerilor la eveniment este încă deschisă, deci puteți alege sa sustineți acest eveniment alegând unul dintre tipurile de parteneriate care răspunde nevoilor de promovare ale companiei dumneavoastră.

RTC 2015 este un eveniment al companiei RTC QA Consulting și este organizat în colaborare cu Respect Bigtime.

Partenerii evenimentului: Betfair, Endava, ISDC, Accenture, Fortech, Teamnet, Small Footprint, SDL, Yonder, Net Match, Top Car, Starbucks, Paralela 45, Professional Teoter, Testathon,TSM, Ministry of Testing, Techsylvania, Tech Hub, How to Web, Dev Talks, Tech Academy, Cluj Hub, Anis, Mothods&Tools, Softwere Testing Magazine, Soft Lead.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.