Cel mai scump apartament din ţară costă 3,5 milioane de €

O bijuterie imobiliară a fost scoasă la vânzare. Privelişte de vis, 12 camere, şase băi, saună, cramă şi jacuzzi. Asta promite cel mai scump apartament din ţară, situat în Bucureşti – un colţ desprins parcă din Rai. Totul în schimbul a 3,5 milioane de euro.

Luxosul apartament este amplasat într-un ansamblu rezidenţial din zona Nordului şi are o suprafaţă utilă de 562 mp, potrivit datelor portalului imobiliare.ro. Apartamentul se află situat la etajele 5 şi 6 ale clădirii din strada G. Gafencu.

Doamnele au la dispoziţie un dressing întreg unde să-şi aranjeze garderoba, iar domnii pot degusta băuturi din crama personală. Apartamentul dispune şi de trei garaje numai bune de parcat bolizii.

Locuinţa, dispusă pe două etaje, are 12 camere, din care una e destinată bonei. Priveliştea se poate admira de la cele două terase, iar băile sunt dotate cu cele mai moderne instalaţii.

Mobila îţi ia ochii încă de la intrare. În încăperi găsim canapele din piele, scaune din lemn masiv, candelabre impresionante şi sisteme audio de ultimă generaţie.

Apartamentul face parte dintr-un imobil construit în 2005 şi singurul lucru care îi lipseşte deocamdată este un cumpărător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.