Olivia Steer, de Crăciun, serbează 10 ani de iubire cu Andi Moisescu

Andi Moisescu (40 de ani) şi Olivia Steer (35 de ani) trăiesc una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste din România, desprinsă parcă din basme. Sunt căsătoriţi de opt ani, se iubesc ca-n prima zi şi freamătă ori de câte ori vorbesc despre începutul relaţiei lor.

andi moisescu si olivia steer

De altfel, Olivia nu va uita niciodată cum l-a cunoscut pe Andi.

„De Crăciun, în anul 2002, mă găseam, la jumătate de an practic după ce venisem în Bucureşti, în redacţia Ştirilor PRO TV cu o perspectivă nu foarte veselă şi anume să lucrez până după jurnalul de 07.00, să fac un live şi după aceea să râmân singură-cuc în Bucureşti. Deodată, mă sună un prieten să mă întrebe ce fac de Crăciun. Mi-a propus să vină după mine şi marea surpriză a fost să vină cu Andi. Habar nu aveam că ei ticluiseră această întâlnire. Andi, aveam să aflu ulterior, mă văzuse la ştiri şi voia să facă cunoştinţă cu mine. A fost foarte hotărât şi i-a spus lui Ştefan: «Te rog, cheam-o de Crăciun». Mi se înscenase o întâlnire”
, declară Olivia în ultima ediţie din acest sezon al emisiunii „Doamne de poveste”, de pe postul Acasă TV.

„Am ajuns la Ştefan. Andi ne-a chemat trei etaje mai jos, unde locuia el. Marea surpriză a fost că el pregătise un brăduţ foarte frumos unde aşezase daruri pentru toţi, inclusiv pentru mine. Îmi luase un CD cu muzică şi nişte căni foarte frumos pictate, iar eu nu aveam nimic pentru el”
, a rememorat Olivia Steer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.