Cele mai bizare lucruri uitate în camera de hotel

O reţea hotelieră britanică cu peste 500 hoteluri în Marea Britanie a făcut un inventar ale celor mai ciudate lucruri pe care clienţii lor le-au uitat în camere în anul 2012, potrivit site-ului telegraph.co.uk. În fruntea acestui top se află un piton şi un bilet câştigător la loterie.

piton

Reţeaua Travelodge a trebuit să se ocupe de trimiterea către stăpân a unui piton. Şarpele se numea Monty, diminutiv de la Montgomery, cel mai cunoscut general britanic din timpul celui de-al doilea război mondial. Tot în camera unui călător prea grăbit a fost descoperită o găleată plină cu crabi vii.

Un angajat dintr-un hotel a găsit sub o saltea un bilet de loterie. Culmea, biletul era unul câştigător însă compania nu a făcut public cuantumul câştigului. Printre distraţii care au fost suficient de norocoşi să-şi recupereze bunuri de valoare pe care le-au uitat, se află posesorul unei colecţii de timbre în valoare de 250.000 de lire sterline, un altul al unui iPhone încrustat cu diamante, dar şi cel ce a uitat un Rolex de 50.000 de lire.

O altă „piesă de rezistenţă” din colecţia de obiecte pierdute este o pereche de implanturi mamare. Alte ciudăţenii pe care călătorii din zilele noastre la lasă prin camere de hotel sunt un set de patru costume Power Rangers, o colecţie de 200 de măşti ce o înfăţişează pe regina Elisabeta a II-a.

Compania hotelieră a strâns, doar în 2012, 76.500 de ursuleţi de pluş uitaţi. La acestea se adaugă un număr impresionant de cărţi. Astfel, la categoria best-forgotten best-selleruri din 2012 conduce romanul lui E.L. James, „Fifty shades of grey”, cu 7.000 de exemplare rătăcite prin hotelurile de pe plaiurile britanice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.