Cele mai bune jocuri de noroc pe care să le joci atunci când călătorești

Au trecut demult zilele în care, în timpul călătoriei zilnice cu autobuzul sau cu trenul spre serviciu, aveai doar opțiunea de a citi ziarul sau o carte, sau de a privi pe fereastră, dorindu-ți să fii în altă parte. Mulțumită tehnologiei moderne, acum ai o mulțime de opțiuni pentru a ocupa timpul petrecut în timpul călătoriei – iar sloturile mobile fără depunere sunt una dintre ele.

Ascultă, știm că foarte puțini oameni își iubesc de fapt naveta zilnică, mai ales în lunile în care este întuneric în drum spre serviciu și în drum spre casă. Așadar, ne-am gândit să facem o listă cu cele mai bune sloturi online de jucat, care sunt pline de culori strălucitoare, insule tropicale și multe altele pentru a ne asigura că ești răpit pentru doar o vreme. Și desigur, le poți încerca la slotv casino online!

Amazon Queen

Dacă te interesează o temă vibrantă din junglă, atunci Amazon Queen de la WMS este jocul de păcănele perfect pentru rotirile tale gratuite fără depunere. Amplasată în America de Sud, grafica uluitoare din acest joc include simboluri precum gorile, maimuțe, papagali, șerpi și, bineînțeles, regina Amazon. Simbolurile sunt toate animate, ceea ce se pretează cu adevărat la o imersiune totală în joc.

Vă puteți aștepta la cinci role și 20 de linii de plată în acest slot, iar tot ce trebuie să faceți este să potriviți trei, patru sau cinci simboluri pentru a forma o combinație câștigătoare. Stacked wilds și o funcție bonus cu rotiri gratuite înseamnă că există o mulțime de oportunități de a câștiga în Amazon Queen.

Buccaneer Bay

Îți dorești să navighezi pe cele șapte mări sau să ridici un catarg pe ocean în loc să privești clădirile trecând pe lângă autobuzul tău? Dacă da, atunci Buccaneer’s Bay este jocul de păcănele cu tematică pirat pentru tine. Acest joc este o încântare pentru vânătorii de comori, iar cu simboluri precum cranii, telescoape, o roată de navă, o busolă și câțiva pirați, este aproape ca și cum ai putea simți vântul în părul tău și simți gustul sării pe limbă!

Dezvoltat de Side City Studios, Buccaneer’s Bay are cinci role și 25 de linii de plată, precum și o rundă de rotiri gratuite, în care vei primi până la 20 de rotiri gratuite dacă prinzi trei sau mai multe simboluri scatter cufărul cu comori pe role.

Caravan to Cairo

Pariul nostru este că ați prefera să vă aflați într-o aventură într-o rulotă spre Cairo decât într-un tren spre muncă (sau oriunde). Porniți într-o călătorie prin deșert spre capitala egipteană și încercați-vă norocul să găsiți comori pe drum cu Caravana spre Cairo de la Eyecon.

Vă puteți aștepta la peisajul deșertului egiptean în fundal, inclusiv un Sfinx, în timp ce rolele sunt pline de personaje drăguțe și ciudate, inclusiv o pisică gri care dansează din buric, un aligator care poartă o coafură de faraon, un șarpe albastru cu o coroană de bijuterii, o maimuță cu părul mov cu un turban albastru, o capră cu o beretă mov, cămile cu pălării, un struț cu o perucă în stil Cleopatra, un hipopotam mov cu o coafură de faraon alb, auriu și albastru și un castor cu un fez. (Sincer, ce ai putea cere mai mult într-un singur joc?).

Jocul are trei rânduri, cinci role și 243 de linii de plată, precum și un RTP (return to player) de 95,2%. Există, de asemenea, o rundă bonus de rotiri gratuite care este declanșată prin aterizarea a trei sau mai multe scatter-uri elefant pe role.

Emperors Garden

Dacă ceea ce cauți este Zen, atunci NextGen Gaming a dezvoltat un joc ca la aparate care îți va oferi ceea ce ai nevoie. Emperor’s Garden este un joc uimitor din punct de vedere vizual, amplasat într-o grădină liniștită din Japonia. Florile de cireș și un perete tradițional japonez cu dragoni formează fundalul rolelor, iar tu te poți aștepta ca simbolurile de pe role să includă un copac bonsai, pești koi, bambus, statui, un mic panda și o capsulă de tămâie. Toate simbolurile cărților sunt scrise în caligrafie frumoasă în stil japonez.

Jocul are cinci role, trei rânduri și 25 de linii de plată, precum și o funcție de rotiri gratuite. Această funcție bonus este declanșată atunci când prindeți trei sau mai multe simboluri scatter koi. Toate câștigurile din timpul acestei runde au un multiplicator de 3x, iar dacă prinzi mai multe simboluri koi în timpul rotirilor gratuite, vei declanșa și extra.

Safari Split

Dacă visați la ziua în care veți putea coborî din autobuz și vă veți urca într-un vehicul de safari pentru a vă îndrepta spre savana africană, atunci Safari Spirit ar putea fi o sursă de inspirație pentru marea dvs. aventură. Dezvoltat de Ainsworth, vă puteți aștepta la aceleași standarde excelente pe care le produce întotdeauna. Rolele sunt amplasate în savana sărutată de soare, iar simbolurile tale sunt alcătuite din cele mai emblematice animale africane, cum ar fi o girafă, un antilopă sălbatică, un leopard, un leu, un bivol, elefanți și un copac de salcâm în apus.

Safari Spirit are cinci role și trei rânduri, iar elefantul acționează ca wild al jocului. Acesta va înlocui orice alt simbol (în afară de scatter) și este capabil să aterizeze complet stivuit pe rolele 2, 3, 4 și 5. Salcâmul din apus este scatter-ul jocului. Dacă prinzi mai mult de trei oriunde pe role în aceeași rotire, vei fi recompensat cu un multiplicator minunat și vei declanșa funcția de jocuri gratuite.

Concluzie

După părerea noastră, acestea sunt jocurile care te pot scoate din cotidian și te vor face să te simți ca într-o vacanță. Încearcă-le și tu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.