Cele mai importante tendinţe în materie de machiaj

Trendurile de machiaj pentru acest an ne aduc un plus de culoare și ne fac să privim cu mai mult optimism viitorul. La fel ca în 2020, machiajul interesant al ochilor este pe primul plan, având în vedere că sunt șanse destul de reduse să scăpăm de masca de protecție. Cu toate acestea, rujul revine în forță, tonurile intense de oranj și nuanțele delicate de piersică fiind principalele trenduri ale anului.

Sigur că accentul va fi pus pe ochi: pentru că vom purta masca de protecţie, ochii vor fi trăsătura-cheie pe care o vom accentua. Şi pentru că am avut un 2020 în care machiajul nu a mai fost o prioritate, make-up artiştii prezic că anul acesta vom încerca lookuri mai îndrăznete, de care ne era dor.

De la eyeliner grafic, sprâncene frumos conturate şi fard în culori îndrăzneţe, pregateşte-te să atragi atenţia!

Cele mai importante schimburi sunt cele create de vopseaua de păr, de aceea ar fi bine să consultăm un catalog vopsele de păr, dar şi de machiaj. Este foarte important să faci alegerile cele mai bune pentru a fi împăcat cu tine. 

De la eyeliner în nuanțe intense și fard de pleoape în tonuri de lavandă și până la buze în tonuri puternice, 2021 ne oferă numeroase look-uri interesante pe care să le încercăm.

Ruj în tonuri de oranj

Rujul își recapătă popularitatea în 2021, după o lungă așteptare. Iar cele mai trendy culori sunt cele în nuanțe calde, cu subtonuri oranj și un finish mat. Îl poți asocia cu un blush într-un ton asemănător pentru un look complet.

Efectul de pleoape umede rămâne în preferinţele make-up artiştilor, fiind un look natural, dar în acelaşi timp plin de glamour. Pentru cele mai îndrăzneţe, culorile neon în fardurile de ochi sunt la mare căutare, pentru evidenţierea modernă a privirii. În continuare vom descoperi împreună care sunt tendinţele actuale pentru acest an şi cum le poţi adapta propriului stil pentru un machiaj perfect.

Rimel colorat

Rimelul colorat revine în trendurile de make-up ale acestui an pentru a diversifica şi a adăuga mai multă culoare şi viaţă machiajului ochilor. Un astfel de rimel poate fi ales în orice nuanţă doreşti, de la albastru electric la verde crud, în funcţie de culoarea ochilor tăi. De exemplu, ochii albaştri sunt cel mai bine scoşi în evidenţă de un rimel în nuanţe de mov sau tonuri calde. Un rimel albastru este ideal pentru ochi căprui şi negri, pentru un machiaj de vară tineresc şi plin de personalitate.

Eyeliner în stil pin-up

Linia de tuş în stil clasic se pastrează la modă şi în acest an, fiind o modalitate simpla şi elegantă de a pune în valoare privirea. Cu un pic de exerciţiu vei putea să trasezi o linie de tuş care să-ţi complimenteze privirea şi care să se potrivească stilului tău. Alege întotdeauna un tuş de calitate, negru intens, culoare opacă şi rezistent la transfer. Merge foarte bine în combinaţie cu farduri sidefate sau nuanţe de nude, aplicate pe toată pleoapa mobilă. Pe buze poţi opta pentru un ruj roşu sau roz fuchsia pentru ocazii speciale sau glossuri delicioase pentru look-uri lejere de vară.Poţi alege să achiziţionezi produsele de machiaj din magazine fizice sau online, din magazine de tip makeup shop, precum este Esteto.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.