CELINE DION vine pentru prima dată în România, la București, pe 29 iulie 2020

Celine Dion – printre cele mai recunoscute și respectate superstaruri din istoria muzicii pop-vine pentru prima dată în România, la București.

Considerată una dintre vocile iconice ale muzicii pop, Celine Dion va concerta în București, miercuri, 29 iulie 2020. Concertul face parte din turneul «COURAGE WORLD TOUR », care a debutat pe 18 septembrie în Quebec, Canada.

Turneul va fi unul internațional, pornind din America de Nord, ajungând până în Malta și Cipru, unde va avea spectacole în premieră, la fel ca și în România. Courage World Tour marchează de altfel și primul ei turneu în Statele Unite din ultimii 10 ani.

Celine Dion este unul dintre cei mai recunoscuți, respectați și de succes artiști din industria muzicală. A câștigat numeroase premii până la vârsta de 18 ani, a dominat clasamentele pop în 1990 și a vândut aproape 250 de milioane de albume în cei peste 35 de ani de carieră. Artista are în palmares două premii Oscar, 5 premii Grammy, plus un premiu Billboard, „Icon Award” acordat recent pentru întreaga carieră.

Turneul «COURAGE WORLD TOUR », care promovează și primul album în limba engleză al artistei din ultimii 6 ani, va ajunge în aproape 100 de orașe din întreaga lume. La cererea fanilor, organizatorii au adăugat un al treilea spectacol în Brooklyn, NY, precum și în alte numeroase orașe de pe coasta de Vest a Americii, inclusiv San Diego, San Francisco și California. În Europa, Celine Dion va concerta în mai multe capitale europene, printre care Praga, Budapesta, Munchen, Paris, Berlin, Stockholm și Londra. Turneul este produs de Concerts West/AEG Presents, concertul din România fiind organizat de Emagic.

Celine Dion a lansat de curând, trei noi piese de pe următorul album, «​Courage». „Imperfections”, „Lying Down” și „Courage” sunt melodii cu o nouă direcție creativă pentru artistă și vor putea fi ascultate live în timpul concertului de la București. Fanii artistei o vor putea acompania și la hiturile care au făcut-o atât de cunoscută, « My heart will go on», « A new day has come», « Because you loved me», « It’s all coming back to me» și multe altele. 

Premiera clipului Imperfections va avea loc chiar astăzi, 26 septembrie și va putea fi urmărit aici.

Albumul Courage, un mix eclectic de balade melodice și piese ritmate, va fi disponibil de pe 15 noiembrie, însă poate fi pre comandat de acum. Noile piese lansate pot fi ascultate și aici.

Toate biletele cumpărate online pentru segmentul nord-american vor fi disponibile împreună cu un exemplar al albumului nou, Courage, începând de vineri, 4 octombrie, ora 17:00. Membrii Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale. Membrii American Express® Card pot achiziționa bilete în anumite țări începând de luni, 30 septembrie, ora 17:00.

Biletele pentru opririle internaționale vor fi disponibile începând cu marți, 1 octombrie, ora 10 AM, ora locală. Membrii Team Celine vor putea cumpăra bilete în exclusivitate printr-o perioadă de pre-sale.

Membrii American Express® Card pot achiziționa bilete în anumite țări începând de vineri, 27 septembrie, ora 10 AM, 17:00 ora României. Pachete VIP vor fi disponibile în curând.

Detaliile cu privire la locația concertului de la BUCUREȘTI și despre bilete vor fi anunțate curând de către organizatori.

Lista completă a orașelor din turneu este disponibilă mai jos. Pentru detalii despre turneu, accesați celinedion.com.

Biletele pentru datele internaționale ale turnetului CELINE DION COURAGE WORLD TOUR se pun în vânzare Marți, 1 Octombrie, la ora 10 AM (ora locală a fiecărei țări). Detaliile cu privire la locația concertului de la BUCUREȘTI și despre bilete vor fi anunțate curând de către organizatori.

Despre Celine Dion

Celine Dion continuă să doboare recorduri cu spectacolele rezidență din Las Vegas-The Colosseum at Caesars Palace, unde a concertat de peste 1,100 de ori pentru peste 4.5 milioane de fani.

În iunie 2018, Celine a luat o pauză de 2 luni pentru a se dedica turneului sold-out de peste ocean, CELINE DION LIVE 2018, concertând în peste 22 de spectacole în 12 orașe din Asia, Australia și Noua Zeelandă.

Turneul a fost unul din cele mai bine vândute din 2018, cu încasări de aproape 57 de milioane de dolari și un public de 260.000 de oameni. Celine a ajuns pe primul loc și în clasamentul US Dance Club în luna iulie 2018 cu remix-ul single-ului Ashes din filmul Deadpool 2.

Pe 8 iunie 2019, rezidența de 16 ani, din Las Vegas a celebrei artiste s-a încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.