CFR bifează două transferuri pe ultima sută de metri

CFR Cluj a anunţat două super-transferuri înaintea reluării campionatului. Este vorba de internaţionalul Giorgi Chanturia (20 de ani) de la Vitesse Arnhem şi mijlocaşul algerian Najib Ammari (21 de ani).

Ammari a evoluat 6 ani pentru Olimpique Marseille, club la care a ajuns la vârsta de 14 ani, semnând primul contract de profesionist în 2012.

MIjlocaşul algerian a fost împrumutat la Rouen, iar începutul sezonului actual l-a găsit în Bulgaria, la Cernomoreț Burgas, echipă pentru care a marcat de 8 ori în 23 de meciuri.

Giorgi Chanturia
Giorgi Chanturia. foto © www.soccermagazine.it

Georgianul Chanturia este supranumit „Messi al Georgiei” şi este un produs al Academiei de fotbal „La Masia” de la Barcelona. Acesta va evolua la CFR pentru următoarele 4 luni, urmând ca apoi să dea curs unei oferte din Serie A, acolo unde este dorit cu insistenţă de mai multe cluburi din Cizmă, între care şi Verona, echipă pregătită de fostul antrenor al clujenilor, Andrea Mandorlini.

Primul joc oficial pentru CFR Cluj va avea loc duminică, 23 februarie, în Gruia, de la ora 18:00, împotriva formaţiei FC Vaslui, într-o partidă care contează pentru etapa a 20-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.