CFR Călători introduce mai multe trenuri pe ruta Cluj – Bucureşti!

CFR Călători a anunțat că va suplimenta trenurile care circulă pe cele mai solicitate rute din România, în perioada 21 decembrie 2018 – 6 ianuarie 2019.

Rutele sunt din Bucureşti spre sau dinspre Braşov, Cluj-Napoca, Sibiu, Satu Mare, Baia Mare, Vatra Dornei, Suceava, Iaşi, Timişoara Nord şi Constanţa.

„Pentru această perioadă, este suplimentat şi personalul feroviar în marile gări, la casele de bilete, pentru fluidizarea vânzărilor de bilete. Recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul”, a precizat compania.

Agenţia de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în 24 şi 31 decembrie, în intervalul orar 08:00 -16:00. În 24 decembrie, agenţiile de voiaj din incinta Oficiilor Poştale – Agenţia Unirea, Agenţia Militari, Agenţia Regie şi Agenţia Berceni vor fi deschise în intervalul orar 08:00-16:00, iar în data de 31 decembrie vor fi închise.

Agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi vor fi deschise conform programului de lucru al centrelor comerciale. Celelalte agenţii de voiaj vor fi deschise cu program normal de lucru.

În zilele libere de sărbătoare legală – 25, 26 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, vor fi deschise agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iaşi, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agenţiilor de voiaj fiind închise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.