CFR Cluj a lansat o academie de fotbal în colaborare cu italienii de la International School of Genova

Clubul CFR Cluj intră în elita echipelor de top ale Europei care deţin o academie de fotbal. Realizată în colaborare cu Internatonal School of Genova, Academica Internationala CFR 1907 Cluj este noul proiect al grupării din Gruia.

academica de fotbal cfr 1907
Foto © cfr1907.ro

Întregul lot al echipei a fost prezent la evenimentul de lansare al academiei, tinerii jucători sunt din ţări precum Japonia, India, Indonezia, Canada sau Australia.

Stafful Academiei este format din managerul general Morris Pagniello, antrenorul principal David Shankland, antrenorul secund Francisc Dican, manager proiect Vasile Boca şi antrenorul de portari Moldovan Dan Cristian. Antrenamentul băieţilor va avea loc la Baza Sportivă CMC din Cluj-Napoca.

Clubul clujean le va oferi celor 22 de jucători condiții de cazare și de antrenament.

Preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, a declarat, pentru citynews.ro: „Academia Internaţională CFR se va dezvolta anul acesta în Cluj. Deja jucătorii sunt cazaţi, le este asigurată masa, au terenuri de antrenament, echipament şi toate condiţiile. Au fost aduşi 22 de jucători care provin din multe ţări. Avem jucători din Canada, Indonezia, SUA şi Japonia. Se antrează la baza sportivă de lângă noi, la CMC. Eu sper foarte mult ca într-un an-doi sau şase, dintre aceşti jucători să ajungă unii la noi în lotul mare, indiferent din ce ţară sunt ei. Ne dorim ca aceşti juniori să ajungă, într-un timp cât mai scurt, să joace pentru prima echipă a CFR-ului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.