Rugbystele Universității Cluj joacă duminică în Babeș cu medaliile pe masă

Cluj-Napoca va găzdui duminică, 30 octombrie, ultima etapă a Campionatului Național de Rugby 7 Feminin, pe stadionul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”. Partidele care vor stabili campioana și vicecampioana României vor începe de la ora 10:00. La turneu participă echipele Universitatea Cluj, CS Agronomia București și CS Politehnica Iași.

rugby-feminin-in-7

După șapte etape disputate formația CS Agronomia București se află în fruntea clasamentului cu 63 de puncte și nimic nu îi mai poate lua trofeul de campioană. Lupta se va da pentru titlul de vicecampioană națională între Universitatea Cluj și CS Politehnica Iași, formații care sunt despărțite doar de un punct.

Clasamentul este:

1.CS Agronomia București – 63
2.CS Politehnica Iași – 53
3.CS „U” Cluj – 52

„Având în vedere că suntem foarte multe jucătoare accidentate iar nivelul compeției a crescut, luptăm și sperăm să luăm argintul”, a spus rugbysta Universității Cluj, Anca Hău.

În 2012, Universitatea Cluj a obținut medalia de argint atât în Campionatul Național, cât și în Cupa României. În 2013, fetele pregătite de Sergiu Pop au ocupat locul II în Cupa României și au obținut medaliile de bronz în Campionat, iar în anii 2014 și 2015, echipa Universității Cluj și-a adjudecat medaliile de argint și la Campionatul Național și la Cupa României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.