ZAIN design expressions, festivalul de design al Clujului începe în 3 noiembrie – Deschiderea are loc în fosta Casă de Modă de pe Barițiu

Echipa ZAIN vă invită să luați parte la cea de-a doua ediție a festivalului de design din Cluj-Napoca – ZAIN – design expressions 2016.

zain-2016

Vernisajul Expoziției Centrale, care include obiecte a peste 70 de designeri români și străini, are loc miercuri, 2 noiembrie, ora 19, la fosta Casă de Modă a Clujului, pe str. George Barițiu, nr. 4-6.

De asemenea, vineri are loc un Fashion Show cu 4 designeri români la Castelul Banffy de la Răscruci, iar duminică, de la ora 16, tot la Casa de modă, 4 meșteșugari fac demonstrații live pe obiecte realiate cu designeri clujeni, în cadrul proiectului Meșteșug Contemporan.

Fashion Show-ul are un număr limitat de locuri, vă rugăm să confirmați participarea pentru acesta până luni, 31 octombrie, la email: [email protected] sau telefon: 0745 070 410 – Alexandra Mihali.

De vineri până duminică, puteți, de asemenea, să vizitați Paspartu – Concept Store-ul ZAIN, în Piața Ștefan cel Mare nr. 18.

Mai multe detalii puteți afla de pe pagina noastră de facebook: www.facebook.com/zain.expressions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.