CFR Cluj, depunctată din nou de FRF pentru datorii către jucători

CFR Cluj a primit o nouă veste proastă din partea Federației Române de Fotbal. După ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a respinsul apelul oficialilor din Gruia și a menținut depunctarea de 6 puncte acordată la începutul sezonului pentru datorii, comisiile FRF au sancționat, din nou, clubul clujean cu o nouă depunctare de 4 puncte pentru restanțele salariale către jucători.

CFR Cluj

„Admite în parte excepția tardivității invocate de FC CFR 1907 Cluj SA cu privire la termenul din 5 noiembrie 2015.

Admite în parte sesizarea formulată de Administrația de Monitorizare din cadrul Federației Române de Fotbal privind incalcarea de catre CFR Cluj a prevederilor art. 54.3. si 55.3. din RNLCFF si dispune sancționarea Fotbal Club CFR 1907 Cluj SA cu deducerea a 4 puncte din clasamentul sezonului aflat in desfășurare. Cu drept de recurs în termen de 2(două) zile de la comunicare.

Pronunţată în şedinţa din data de 22 februarie 2016 de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal”, se arată în sesizarea oficialilor FRF.

În urma acestei depunctări de 4 puncte, CFR rămâne cu 24 de puncte în clasament și coboară pe locul 10 în Liga 1, cu o etapă înaintea play-out-ului.

Feroviarii vor întâlni sâmbătă, 27 februarie, ora 14:00, în deplasare, formația CSU Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.