Fostul vicepreședinte al CCA, clujeanul Patrițiu Abrudan, audiat de DIICOT

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal care arată că între 2010 şi 2012 s-ar fi constituit un grup infracţional organizat, care avea ca scop însuşirea de către mai multe persoane a 1 milion de dolari, sumă provenită din finanţarea FIFA către FRF.

patritiuabrudan

Clujeanul Patriţiu Abrudan, fost arbitru FIFA şi fost vicepreşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor în mandatul de președinte al lui Mircea Sandu, a sosit la audieri în dimineaţa zilei de marți.

Potrivit dosarului, acești bani au fost supuşi unui proces de „reciclare”, fiind transferaţi succesiv prin conturile mai multor persoane juridice şi fizice, anunță postul de televiziune Realitatea TV.

Mai mulți oameni din lumea fotbalului au fost citați, în această săptămână, la sediul central al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, pentru a fi audiați ca martori de procurori într-un dosar legat de deturnarea unor bani primiți de Federația Română de Fotbal de la Federația Internațională de Fotbal Asociație.

foto: sptfm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.