CFR Cluj s-a despărţit de jucătorii Matias Aguirregaray şi Mihai Mincă

Conducerea CFR-ului nu a ajuns la un acord cu impresarii uruguayanului Aquirregaray, sosit în vară la Cluj, iar astfel jucătorul nu va mai face parte din lotul vişiniilor pentru returul de campionat. Campionii în exerciţiu ai Ligii I au renunţat şi la serviciile portarului Mihai Mincă.

Aguirregaray
zimbio.com

Feroviarii au plecat astăzi în cantonamentul din Spania pentru pregătirea de iarnă în staţiunea Marbella, urmând ca pe 10 februrie să plece direct spre Milano, pentru prima manşă a confruntării cu Inter Milano, din 14 februarie.

Paulo Sergio nu va putea conta însă pe serviicile lui Mihai Mincă şi Matias Aguirregaray. Primul a fost lăsat la Cluj, în timp ce uruguayanul e aproape de un transfer la Penarol, gruparea care l-a lansat în fotbal.

„Aguirregaray era împrumutat la noi. Nu am putut să ne înţelegem cu impresarii lui, care cereau o sumă enormă pentru un jucător care e bun, eu l-am simpatizat mult, dar care nu s-a impus ca titular. În concurenţa cu Ivo Pinto a fost clar pe locul doi. Astfel că nu merita suma care s-a cerut. De asemenea, Mihai Mincă se va pregăti pentru moment separat”, a declarat Iuliu Mureşan, citat de citynews.ro.

Lotul care a făcut deplasarea în Spania: Stăncioiu, Man (junior), Panin, Sepsi, Maftei, Rada, Mureşan, Hora, Deac, Păun (junior), S. Buş, Ganea. Ceilalţi jucători, exceptându-l pe Nicoară (împrumutat la Pandurii), vor face joncţiunea cu lotul campioanei în Spania. Lor li se va alătura şi Weldon, reîntors după transferul în China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.