„U” Prodvinalco n-a reușit minunea în fața campioanei Știința Baia Mare

Rugbyștii echipei „U” Prodvinalco au fost învinși sâmbătă, 23 mai, cu scorul de 39-18, de campionii de la CSM Știința Baia Mare, într-un meci care a contat pentru etapa a IX-a a SuperLigii CEC Bank.

u prodvinalco rugby

Partida dintre cele două combatante a fost una spectaculoasă, dar experiența băimărenilor și problemele medicale ale „universitarilor” au înclinat balanța în favoarea Științei.

Punctele Universității au fost aduse de Ionuț Mazăre (1 LP și 1 transformare), Cristian Murgoci (eseu) și Vasile Paraschiv (useu).

„Din păcate o nouă înfrângere acasă, dar o înfrângere din care putem trage câteva lucruri bune. Atitudinea și dorința de afirmare a jucătorilor tineri care au substituit jucătorii experimentați indisponibili. Din păcate lipsa de experiență și greșelile individuale au făcut ca scorul să pară destul de mare”, a declarat directorul sportiv al rugbyștilor universitari, Bogdan Cantor.

În runda următoare, „U” Prodvinalco va juca, în deplasare, pe terenul formației Timișoara Saracens, ocupanta primei poziții a clasamentului. Timisorenii trec printr-o perioadă foarte bună, având un bilanț de 7 victorii, un egal și o singură înfrângere. Meciul dintre cele două grupări va avea loc sâmbătă, 30 mai, de la ora 13:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.