Corpuri de iluminat interior sau exterior profesionale și economice, disponibile prin Magic Led

spot ledDacă sunteți în cautarea unor corpuri de iluminat interior atractive și cu un consum de energie cât mai mic, Magic Led vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă extrem de variată de becuri și spoturi cu LED, benzi, aplice, reflectoare, tuburi, panouri LED sau lămpi LED, comercializate la prețuri avantajoase și pentru toate buzunarele. Dispunem de produse iluminat pentru toate tipurile de încăperi de interior sau exterior, apartamente, grădinițe, hoteluri, restaurante, spații de birouri, magazine, depozite sau inclusiv iluminatul stradal.

Benzile LED sunt folosite ca un element destinat iluminatului direct sau indirect și poate pune în evidență locurile din locuința dumneavoastră atât din interior, cât și din exterior, care necesită o iluminare discretă, precum elemente de mobilier, tavane sau terase. Aceste benzi LED sunt prietenoase cu mediul înconjurător și sunt dezvoltate în cooperare cu specialiști în domeniul conservării energiei. Ele nu conțin mercur sau gaze otrăvitoare, nu se încălzesc și nu au nevoie de întreținere în timpul duratei de funcționare, care ajunge la 30.000 de euro.

Becurile LED au un consum de energie redus, nu emit radiații, reducerea poluării de lumină, rezistență la șocuri, apă și praf, lumina produsă nu este obositoară ochiului, au un design elegant și o durată de viață de peste 50.000 de ore de funcționare.

Dacă aveți nevoie de iluminare puternică, spoturile LED V-TAC reprezintă soluția ideală pentru spațiul dumneavoastră de birou, hoteluri, restaurante, baruri, magazine sau o încăpere a locuinței proprii. Aceste spoturi LED sunt soluția perfectă pentru a înlocui banalele spoturi cu halogen, deoarece au un design modern, care se adaptează perfect pentru orice încăpere.

Pentru spațiile de interior, recomandate sunt aplicele LED, folosite cu succes la amenajarea locuințelor, grădinițelor, școlilor, scărilor de bloc sau spațiilor de birouri. Ele se integrează perfect în amenajarea locuinței dumneavoastră. Puteți alege dintr-o gamă variată de aplice LED, rotunde, pătrate, cu senzor, cu senzor de perete sau aplică LED cu senzor de tavan.

Dacă dispuneți de o suprafață mare, cele mai potrivite surse de iluminare sunt reflectoare cu LED, cum ar fi grădinile, terenurile de sport sau pasajele rutiere sau subterane. Ele sunt rezistente la șocuri mecanice, praf și apă, nu conțin gaze toxice, montajul se face foarte ușor, amortizarea investiției se face într-un timp scurt, au un design modern și plăcut, un timp mai mic de pornire și oprire și contribuie la reducerea poluării de lumină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.