CFR Cluj și-a prezentat oficial noul echipament NIKE pentru sezonul viitor 2020-2021 – VIDEO

Campioana CFR Cluj a semnat un parteneriat pe cinci sezoane cu producătorul de echipament sportiv NIKE.

Feroviarii au anunțat parteneriat cu noul sponsor tehnic și au prezentat echipamentele pentru noul sezon 2020-2021 printr-un videoclip în care s-au regăsit Ciprian Deac, Mario Camora, Alexandru Chipciu și protarul Cristian Bălgrădean.

Culorile noilor echipamente vor rămâne la fel, vișiniu pe teren propriu, alb în deplasare și verde pentru al treilea echipament.

„Dintotdeauna echipa noastră a țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin. Partenerii noștri, sponsorii, colaboratorii, toți sunt cei mai buni în domeniul lor de activitate. De aceea am căutat să ne asociem doar cu campioni.

Jucătorii noștri beneficiază de cele mai bune condiții pentru a se putea concentra doar la antrenamente și jocuri. În felul acesta, au adus atâtea motive de mândrie și bucurie suporterilor noștri, orașului Cluj-Napoca și României.

Începând cu acest sezon, facem un pas înainte și ne vom îmbrăca cu echipamentele numărul 1 în lume. Suntem mândri să anunțăm parteneriatul cu Nike, avem înceredere că e un pas important pentru a susține performanța echipei noastre la cel mai înalt nivel pentru următorii cinci ani„, a spus Marius Bilașco în clipul de prezentare al noilor echipamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.