Chioșcul de lux al primarului Emil Boc, coteț pentru porumbeii din Piața Unirii! Unul a costat cât o garsonieră și zace abandonat – FOTO

Chioșcul de lux din Piața Unirii continuă să zacă abandonat, devenind un adevărat coteț de lux pentru porumbeii care își fac veacul în centrul orașului.

Municipalitatea a achiziționat două astfel de chioșcuri pentru suma de 65.000 euro.

Deputatul PSD Cluj Horia Nasra îi atrage atenția primarului Emil Boc asupra faptului că a investit 65.000 de euro în două chioșcuri de lux, amplasate în Piața Unirii, o investiție stupidă, fără logică.

Boc s-a încăpățânat să cheltuiască pentru două chioșcuri de 10 metri pătrați, 65.000 de euro un cost de Coasta de Azur, nu de România. Din păcate, unul dintre respectivele chioșcuri este și astăzi gol, transformat într-un coteț de lux pentru porumbeii din Piața Unirii.

Îi solicit lui Emil Boc să ne prezinte câți bani a încasat municipalitatea în cei trei ani de când au fost inaugurate chioșcurile de lux din centrul Clujului și în cazul în care, în viitor, chioșcurile vor fi tot libere, să fie oferite în mod gratuit Operei Naționale Române Cluj-Napoca și Teatrului Național Cluj-Napoca pentru răspândirea de materiale informative cu privire la spectacolele de teatru și de operă din Cluj-Napoca”, a declarat Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.