Chuck Norris a împlinit duminică 73 de ani

Actorul american Chuck Norris a împlinit duminică, 10 martie, 73 de ani. Cu peste 30 de roluri în filme de cinema şi televiziune, a devenit un model pentru actori şi iubitorii de arte marţiale.

Chuck Norris a servit în Forţele Aeriene americane şi a devenit un foarte popular expert în arte marţiale, fondând propria şcoală numită Chun Kuk Do. A început să devină cunoscut în anii ’60, ajungând să joace în filme cu Bruce Lee.

Chuck Norris Momentul său de celebritate a fost rolul din filmul „Walker, Texas Ranger / Walker, poliţist texan”, în care a jucat din 1993 până în 2001. Seria a fost urmată de filmul „Walker, Texas Ranger: Trial by Fire”, lansat în 2005. Serialul a fost difuzat în peste 80 de ţări şi a avut peste un miliard de telespectatori zilnic.

Cel mai recent film al său este „The Expendables 2 / Eroi de sacrificiu 2”, în care joacă alături de alţi actori celebri pentru filmele de acţiune: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke.

Este autorul mai multor cărţi şi scrie săptămânal pe WorldNetDaily.com. Promovează importanţa exerciţiilor fizice cu ajutorul Total Gym, un aparat de gimnastică ce este vândut în peste 80 de ţări din lume şi este căsătorit cu Gena Norris, alături de care are doi copii gemeni, Dakota şi Danilee.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.