Cine dă de pământ cu legea lui Newton? O nouă provocare Red Bull Gravity Challenge!

Esti gata sa sfidezi gravitatia? Red Bull Gravity Challenge cauta minti creative care sunt gata sa faca fata provocarii supreme – sa fenteze gravitatia cu inteligenta si muuuulta imaginatie pentru ca trebuie sa se puna cu o minte luminata ce a facut istorie – Isaac Newton si a sa lege, care spune ca fiecare corp din Univers exercita o forta de atractie (gravitatie) asupra tuturor celorlalte corpuri, care variaza in functie de masele corpurilor si de distanta dintre ele.

red bull gravity challenge ou

Care este provocarea ta? Sa-l „contrazici” pe acest domn celebru si sa ne demonstrezi ca poti arunca un ou crud de la 12 metri si sa-l faci sa aterizeze in siguranta, fara a se sparge, zgaria sau… exploda 🙂

I-au inceput creierului tau sa i se miste niste rotite? Daca da, atunci trebuie sa te apuci de construit. Nu de alta, dar sa dai cu legea lui Newton de pamant nu e treaba usoara! Oul trebuie sa-si gaseasca loc intr-un aparat pe care il veti construi voi, cu manutele voastre. Aparatul nu trebuie sa depaseasca volumul de 1m cub, iar greutatea sa nu depaseasca 5 kg.

Daca vrei sa ne arati ca poti, atunci te asteptam alaturi de alti doi prieteni sa va inscrieti pe www.redbull.ro/gravitychallenge pana pe 17 aprilie, ora 23.00.

Un juriu alcatuit din 3 persoane, recunoscute pentru expertiza si cunostintele lor in fizica, design, umor si care stapanesc tehnica aterizarii in siguranta a aparatelor de zbor care transporta oua va vor evalua dupa performanta tehnica, creativitatea aparatului si popularitatea pe… Facebook!

Echipa trebuie sa fie formata dintr-un cOUordonator de proiect, un Specialist in Fizica Galbenusului si un Aerodinamician Sef. Asa ca, mai gaseste 2 prieteni, inscrieti-va in concurs si dati cu legea lui Newton de pamant!

PREMII
► Locul 1: Salt cu parasuta
► Locul 2: Red Bull pentru nopti albe sau zile negre (120 doze)
► Locul 3: Red Bull pentru nopti albe sau zile negre (120 doze)

Regulamentul concursului este disponibil accesand acest link.

Ce castigati daca convingeti juriul si urcati pe podium aflati de aici.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti accesand pagina de Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.