Club Midi & Sunrise prezintă: S*NOVA – prima ediție – la Sala Polivalentă

Cu un portofoliu consistent de petreceri memorabile, SUNRISE şi Club Midi si-au propus să creeze un şir de evenimente care să aducă în faţa publicului din inima Transilvaniei cele mai importante „stele” ale muzicii electronice internaţionale, care vor străluci, la maximul de potenţial, într-o explozie de lumini şi visualuri special combinate cu un amestec de minimal techno napoletan şi beat-uri de techno experimental, aduse din inima capitalei muzicii techno – Berlin – într-un maraton de multe ore care te va ţine în priză până dimineaţa.

S*NOVA va avea loc vineri, 6 martie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Startul se va da la ora 22.00, iar invitații primei ediții sunt Marco Carola, Pan-Pot, K!D Chriss & Mihigh.

Sunt aşteptaţi ~5000 de participanţi, tineri din Cluj-Napoca şi din toaţă ţara, dar şi din străinătate. Interiorul Sălii Polivalente va avea parte de un design conceput special pentru acest eveniment, iar participanţii vor avea parte de o experienţă audio-video unică, datorită unui sistem de sunet de top (Funktion One) şi al proiecţiilor speciale de video-mapping.

snova-sala-polivalenta

Va fi amenajată o zonă specială pentru fumători, iar accesul va fi interzis persoanelor sub 18 ani.

Au fost puse spre vânzare un număr limitat de bilete în avans la preţul de 45 Lei. Acestea pot fi achiziţionate, până vineri, din următoarele locaţii: Club Midi – Berariei 6, U-Man – Iulius Mall, OutWear – Str. Universităţii nr. 1 şi Beams – Str. Piezişă. La intrare preţul biletelor va fi de 65 Lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.