Clubul unde s-a nascut ideea Electric Castle, Boiler, s-a inchis definitiv!

Unul dintre fondatorii Electric Castle si Boiler, Teodor Negrea, a anuntat, sec, pe pagina sa personala de Facebook inchiderea definitiva a clubului de pe strada Henri Barbusse 59-61, de la subsolul fostei Fabrici de Pensule, dupa 5 ani de functionare. „Boiler is dead”, a postat acesta, alaturi de cateva fotografii.

Reprezentantii clubului au anuntat in 2 noiembrie 2015 ca Boiler este un spatiu incadadrat de autoritati la cel mai mic nivel de risc in privinta incendiilor, dar au decis sa suspende activitatea si sa efectueze un audit profesionist alaturi de experti ai institutiilor de profil dupa tragedia din 30 octombrie de la clubul Colectiv, din Bucuresti, evenimentele mutandu-se in alta locatie. „Am decis să îi invităm pe reprezentanții autorităților de profil ca, împreună cu personalul nostru, să evalueze măsurile de prevenire și combatere a incendiilor existente în club și să sugereze îmbunătățiri, fiindcă, dincolo de avize și autorizații, chiar dincolo de măsurile pe care singuri le-am luat, știm că întotdeauna este loc de mai bine.

Tragedia produsă la clubul Colectiv din București în timpul unui concert, zecile de vieți care s-au pierdut, ne confirmă faptul că siguranța participanților trebuie să fie principala prioritate a oricărui organizator de evenimente. Preferăm să mergem pe drumul cel mai corect, nu pe cel mai ușor”, spunea atunci Teodor Negrea, managerul Boiler.

Se pare ca Boiler nu ar mai fi primit avizele de functionare din partea ISU Cluj.

Boiler Club a functionat de 5 ani de zile si era cunoscut drept unul dintre cele mai importante cluburi dedicate muzicii electronice din Cluj si chiar din Transilvania, iar aici s-a nascut practic ideea festivalului Electric Castle.

boiler club is dead4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.