Cluj Blues Fest a lansat aftermovie-ul oficial al ediției a 5-a – VIDEO

Organizatorii festivalului internațional Cluj Blues Fest au lansat aftermovie-ul oficial al ediției a 5-a, care a avut loc în 15 noiembrie 2019, la Cinematograful Florin Piersic din Cluj-Napoca.

Filmulețul a fost realizat de Pixel Battalion și cuprinde cadre ale celor mai importante momente care au marcat ediția de anul trecut a unicului festival de blues din Cluj-Napoca.

Acesta poate fi vizionat mai jos:

Pe scena Cinematografului „Florin Piersic” au urcat în 2019 la Cluj Blues Fest artiștii KYLA BROX BAND (Marea Britanie), THE GAMBLERS (Serbia), Vlad Mocănescu & Green Onions și Florin Ștefan Band, ultimii aducându-i un tribut regretatului Iuliu Merca.

Un alt moment al ediției a 5-a a Cluj Blues Fest a fost acordarea unui trofeu legendarului Rodion-Ladislau Roșca, supranumit și pionierul muzicii electronice din România, în semn de recunoștință pentru întreaga moștenire lăsată industriei muzicale naționale și internaționale.

Cluj Blues Fest este organizat de Asociația Clujul Cultural și este susținut de NTT DATA ROMANIA, FORTECH, COSMOPOLIT | BERE A LA CLUJ, AXON SOFT, Fast Print, Fabrica de Timp Liber – Free Time Factory, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, Samsara Food House și River Park Hotel.

Parteneri media: EBS Radio, Stiri de Cluj, Cațavencii, Clujul Cultural, Transilvania Reporter, SINTEZA, eClujeanul, clujescu, Cluj Travel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.