Cluj Folk Fest a pus în vânzare primele abonamente EARLY BIRD pentru ediția a doua! Nicu Alifantis va completa lineup-ul

Organizatorii festivalului Cluj Folk Fest au pus în vânzare astăzi primele abonamente de tip EARLY BIRD pentru ediția a doua, care va avea loc în perioada 2-4 iunie 2022, pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Artiștii care vor urca pe scena ediției de anul acesta sunt: Nicu Alifantis și Răzvan Mirică, Narcisa Suciu, Emeric Imre, Ada Milea, Alina Manole, Zoia Alecu, Radu Pietreanu, Mircea Bodolan, Sorin Minghiat, Ovidiu Miăilescu, Adrian Bezna, Claudia Șerdan și Eugen Mihăescu, Cătălin Stepa și Ionuț Mangu.

De asemenea, pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în prima seară de festival, pe 2 iunie, dotat cu premii în bani, iar la finalul căruia marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena acestei ediții de Cluj Folk Fest.

Prețul abonamentelor EARLY BIRD este între 119 și 159 de lei. Acestea pot fi achiziționate până în 17 aprilie prin intermediul platformei Ambilet.ro, accesând acest link: https://bit.ly/3xeDFGb.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor, numărul de locuri fiind limitat (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

Cluj Folk Fest este organizat de Asociația Clujul Cultural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.