Vacanța la mare! Oferte variate!

Mai sunt doar câteva luni de zile până la începerea sezonului estival. Este timpul să vă decideți și să faceți rezervările. Pentru un sejur reușit la mare pe litoralul românesc aveți nevoie de oferte foarte avantajoase, bineînțeles.

Anul acesta agenția de turism Tripme.ro va pune la dispoziție ofertele cele mai bune pentru acest sezon. 100.000 de persoane au ales să călătorească cu ajutorul nostru până acum și au fost foarte mulțumiți!

O vacanță la mare nu mai costa atât de mult!

Anul acesta suntem în măsură să va oferim multe oferte de cazare Mamaia la prețuri excelente. Spre exemplu, vă recomandăm un sejur de 7 nopți la Hotel Phoenicia Holiday Resort. Dacă veți face rezervarea până la sfârșitul lunii aprilie veți plăti doar 4776.74 lei în loc de 7623 de lei. Costul este pentru două persoane, cazare și mic dejun inclus. Sunt acceptate și cardurile de vacanță, bineînțeles.

Complexul Phoenicia Holiday Resort este situat în Mamaia de Nord. A fost deschis în anul 2010 și are o plajă foarte frumos amenajată. Dispune de 6 piscine exterioare, cascade și o piscină interioară cu apă încălzită, bineînțeles. 

În cadrul lui sunt 7 clădiri cu 8 etaje, 420 de studiouri și apartamente cu 2 sau cu 3 camere. Plaja este amenajată în stil modern cu balansoare, baldachine, șezlonguri foarte comode, foișoare, dușuri, etc.

Locurile de joacă nu lipsesc pentru familiile cu copii mici. Despre petrecerile de aici, ce putem spune? Muzica live, consursuri, karaoke, etc. Pentru persoanele care practică sportul există terenuri de tenis de câmp, volei, teren de fotbal. 

Dacă vă place să gătiți, este bine să notați faptul că, toate spațiile de cazare sunt prevăzute cu bucătărie utilată complet: plita electrică, frigider, cuptor cu microunde, tacâmuri, etc.

La aceste lucruri foarte necesare pentru o vacanta la mare reușită, adăugați și dotările standard de aer consiționat, Wi-Fi, TV, balcon, etc.

După părerea noastră, este exact oferta de care aveați nevoie anul acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.