Cluj-Napoca – Birmingham, o nouă rută de pe Aeroportul Internaţional Cluj cu WIZZ AIR!

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, anunță astăzi lansarea unei noi rute din Cluj-Napoca spre Birmingham. Acesta va fi al treilea oraș din Marea Britanie spre care compania oferă conexiune directă din Cluj, după Londra Luton și Doncaster/Sheffield. Din iarna acestui an, numărul zborurilor săptămânale operate de WIZZ de pe aeroportul local spre Marea Britanie va crește la 23.

Noul serviciu cu tarif redus, va începe din 16 decembrie 2018 cu o frecvență de două zboruri pe săptămână în zilele de miercuri și duminică creând oportunități excelente de călătorie pentru pasagerii români și vizitatorii acestora de la doar 99 RON*. Biletele pot fi deja rezervate pe wizzair.com.

Birmingham este al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie, ce încântă turiștii atât cu arhitectura sa istorică de patrimoniu, cât și cu cea modernă. Regiunea West Midlands are nenumărate locuri care merită vizitate de către turiști cum ar fi grădina botanică sau muzeul și galeria de artă din Birmingham.

Wizz Air continuă să stimuleze relații de afaceri și să dezvolte industria de turism dintre România și Marea Britanie, prin extinderea ofertei și lansarea mai multor frecvențe pe săptămână pe rutele existente, dar și prin introducerea a noi servicii și oferirea celor mai mici prețuri. În prezent, compania operează de pe 10 aeroporturi din România spre Anglia, iar Londra Luton este una dintre cele mai populare destinații în rândul pasagerilor. În total, în fiecare săptămână, nu mai puțin de 136 de frecvențe de zbor leagă cele două țări, la prețuri ce încep de la doar 99 de lei*.

Aeroport de plecare din România   Aeroport de sosire Marea Britanie   Zile de operare Frecvență pe săptămână
Cluj Napoca Birmingham miercuri, duminică (din 16.12.2018) 2
Cluj-Napoca Doncaster Sheffield luni, vineri 2
Cluj-Napoca Londra Luton zilnic (din 06.08.2018) 19
Craiova Londra Luton zilnic (din 06.08.2018) 7
Iași Londra Luton zilnic (din 09.07.2018) 7
Constanța Londra Luton luni, miercuri, vineri, duminică 4
Suceava Londra Luton zilnic (din 09.07.2018) 7
Satu Mare Londra Luton luni, vineri 2
Tîrgu Mureș Londra Luton luni, miercuri, vineri, duminică (din 17.09. 2018) 4
București H. Coandă Birmingham marți, joi, sâmbătă 3
București  H. Coandă Doncaster Sheffield marți, joi, sâmbătă 3
București H. Coandă Londra Gatwick zilnic 32
București H. Coandă Londra Luton zilnic 32
Sibiu Londra Luton zilnic 7
Timișoara Londra Luton zilnic 7

„Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la Cluj spre Birmingham, unul dintre centrele de afaceri importante din Marea Britanie, dar și un oraș cu o arhitectură aparte și posibilități multiple de a-ți petrece timpul liber. În plus, ne bucurăm că am adăugat cea de-a treia destinație spre Marea Britanie de pe aeroportul din Cluj, ceea ce denotă angajamentul pe care ni-l luăm față de pasagerii noștri de a dezvolta din ce mai mult rețeaua WIZZ locală, dar și deschiderea față de piața din Marea Britanie. Din România, oferim zboruri din 10 orașe spre patru aeroporturi din Anglia cu mai mult de 130 de conexiuni WIZZ pe săptămână între cele două țări. Echipajul de zbor este gata în orice moment din zi să îi întâmpine pe pasageri la bord cu un zâmbet și cu cele mai bune servicii”, a declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.