Clujeanul Ovidiu Oltean, campion național la Public Speaking pentru a 12-a oara

Clujeanul Ovidiu Oltean a câștigat sâmbătă, 16 aprilie 2016, concursul național de discursuri pregătite și cel de evaluări de discurs, ambele în limba engleză.

Evenimentul a avut loc în cadrul Conferinței Naționale de Public Speaking și Leadership, organizate de Toastmasters România, la Hotel Internațional, în București.

Cele două locuri întâi obținute de Ovidiu reprezintă titlurile naționale cu numărul 11 și 12, după cele obținute în cadrul concursurilor din 2013, 2014 și 2015. În urma succesului de la București, Ovidiu s-a calificat la Conferința Europeană care va avea loc în 13-14 mai la Timișoara.

„Sunt extrem de bucuros pentru aceste reușite. Generațiile de speakeri s-au schimbat, pe mulți dintre concurenți nu îi cunoșteam și nu știam la ce să mă aștept. Nivelul a fost unul foarte ridicat”, a declarat la finalul festivității de premiere, Ovidiu Oltean.

„Anul acesta Campionatul European are loc la noi acasă. Este o șansă imensă! Cei mai buni speakeri din Europa Centrală, de Nord și Estică vor veni la Timișoara pentru a obține biletul spre Washington, unde va avea loc Campionatul Mondial. Este visul meu să ajung acolo!”.

Conferința de la București a inclus patru concursuri: discursuri pregătite și evaluări de discurs în Limba Română și Limba Engleză, la care au participat cei mai buni speakeri din cele 18 cluburi Toastmasters din România: Cluj (2), București (5), Brașov (2), Oradea, Arad, Timișoara (2), Satu Mare, Iași, Suceava, Botoșani, Brăila.

Toastmasters este o organizație non-profit care gestionează cluburi din întreaga lume, cu scopul de a-şi ajuta membrii să își dezvolte abilități de vorbit în public și leadership.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.