Clujenii au la dispoziție o nouă aplicație de informare – Cluj Now

Primăria Cluj-Napoca lansează, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT, aplicația Cluj Now – Notificări oficiale despre oraș.

Prin această nouă plicație, cetățenii și turiștii sunt notificați despre evenimentele și lucrările care au loc pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca și care influențează traficul în oraș. De asemenea, prin intermediul acestei aplicații sunt transmise și alte notificări importante de interes public.

Caracteristicile aplicației Cluj Now:

– permite notificarea utilizatorului aplicației sub formă de „notificare push”;
– permite vizualizarea pe hartă în timp real a evenimentelor semnalate prin notificări transmise de municipalitate;
– permite personalizarea conținutului transmis de municipalitate prin următoarele setări:

A. Selectarea tipului de Notificări

Restricții circulație – LUCRĂRI: lucrări efectuate pe domeniul public al municipiului și care influențează traficul în oraș ;

Restricții circulație – EVENIMENTE: organizări de evenimente și manifestări publice care influențează traficul în oraș prin închiderea unor străzi sau restricționarea accesului în anumite zone;

Alte notificări importante – anunțuri importante de interes public transmise de Primăria municipiului Cluj-Napoca.

B. Selectarea Cartierului

Utilizatorii au posibilitatea să selecteze cartierele din care doresc să primească notificări; aplicația oferă implicit notificări din toate zonele orașului dacă se selectează opțiunea Tot orașul;

C. Selectarea Locației

aplicația trimite notificări în timpul deplasării prin oraș pe un perimetru care ia punct de referință poziția utilizatorului la o distanță implicită de 100 m. Distanța se poate schimba în funcție de opțiunea utilizatorului.

Aplicația Cluj Now este oferită gratuit utilizatorilor de către Primăria Cluj-Napoca și este realizată de compania clujeană Life Is Hard, membră a Cluj IT Cluster, sub egida Consiliului Consultativ pentru Antreprenoriat și Inovare în IT.

Cu fiecare nou serviciu sau produs oferit cetățenilor care utilizează tehnologia pentru o viață mai ușoară în mediul urban, consolidăm obiectivul Clujului de a fi un adevărat Digital Innovation Hub, un oraș *smart.

Aplicația Cluj Now este disponibilă pentru dispozitivele mobile cu sisteme de operare Android și iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.