Clujenii de la Grimus au lansat videoclipul piesei „Carelessly”, filmat în Cluj! Un actor de la Teatrul Naţional Cluj face parte din distribuţie – VIDEO

Cel mai recent videoclip al trupei clujene Grimus, „Carelessly”, a fost filmat în Cluj-Napoca şi înregistrat în Nurnberg, la Ghost City Recordings Studio A, mixat la Berlin şi masterizat în Hamburg.

Videoclipul piesei face parte din cel de-al patrulea album exclusiv în engleză, „Unmanageable Species”.

Despre primul single, Vali Răuca, textierul şi chitaristul trupei, spune că „Deşi are un tempo lent, Carelessly este una dintre cele mai învolburate piese Grimus scrise vreodată. E singurul sunet care poate fi auzit la nesfârşit în liniştea nefirească din ochiul unei tornade„, a declarat acesta pentru Info Music.

Pe 2 ianuarie, trupa a filmat videoclipul pentru noul single în Cluj, iar regia este semnată de Iustin-Andrei Surpănelu, cel cu care Grimus a colaborat şi pentru „Fregate”, iar în clip joacă Ada Lupu (actriţă la Teatrul National din Iaşi) şi Cristian Grosu (actor la Teatrul Naţional din Cluj).

Pe 2 ianuarie, trupa a filmat videoclipul pentru noul single în Cluj ,iar regia este semnată de Iustin-Andrei Surpănelu, cel cu care Grimus a colaborat și pentru „Fregate”. În clip joacă actorii Ada Lupu (actrița la Teatrul Național din Iași) și Cristian Grosu (actor la Teatrul Național din Cluj).

Piesa te duce cu gândul la o etapă bolnăvicioasă din relația unui cuplu de îndrăgostiți, iar acest lucru l-a făcut pe regizor să construiască videoclipul pe ideea unei iubiri pasionale, poate prea pasionale; doi îndrăgostiți prinși într-o buclă repetitivă din existența lor în cuplu.

„Dragostea și ura sunt cumva aliniate, energia pe care o emană fiecare dintre aceste trăiri este la fel de puternică. Miza a fost să obțin o atmosferă tensionată și anxioasă, cea pe care am simțit-o atunci când am ascultat piesa și am citit versurile lui Vali. Am ales să lucrez cu doi artiști tineri, despre care am simțit că pot transpune trăirile din versurile piesei; amândoi sunt foarte expresivi și cumva am regăsit nebunia de care aveam nevoie în ochii lor”, a declarat regizorul videoclipului, Iustin Surpănelu.

După o luna petrecută în Germania, acolo unde trupa s-a refugiat pentru a compune și înregistra cel de-al patrulea material discografic, „Unmanageable Species” va fi disponibil pentru fanii trupei, în format fizic și digital, din 23 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.